Keystone logo
Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Introduktion

Ponce Health Sciences University är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa medicinska utbildningsprogram tillgängliga. Detta mål, förutom universitetets forsknings- och hälsovårdsprogram, fortsätter en 40+ års tradition för att förbättra vårt yrke och bidra till vårt samhälle.

Erkänt både i Puerto Rico och utomlands för utbildningstjänster och forskningsresultat, fortsätter universitetet sitt fokus inom disciplinerna medicin, klinisk psykologi, biomedicinsk vetenskap, folkhälsa och omvårdnad. För att möta framtida utmaningar inom hälso- och sjukvårdsindustrin lanserar universitetet ett innovativt urval av mästare och certifikatprogram som är särskilt utformade för att fylla serviceluckor inom yrket och förbättra hälso- och sjukvårdssamhället med högutbildade utövare.

Vårt engagemang för pedagogisk excellens är ett underliggande värde som leder universitetet att söka och rekrytera inte bara enastående lärare utan också enastående studenter. Genom att kombinera utökade akademiska och professionella utbildningserbjudanden i en samarbetsvillig och intim inlärningsmiljö fortsätter Ponce Health Sciences University att utexaminera mycket kompetenta sjukvårdspersonal som är dedikerade till deras samhälle och de växande framtida behoven hos sitt yrke.

Platser

  • Ponce

    PO BOX 7004, Ponce, PR 00732-7004, , Ponce

    Frågor