Keystone logo
Point Loma Nazarene University PLNU

Point Loma Nazarene University PLNU

Point Loma Nazarene University PLNU

Introduktion

Som ett kristet universitet för fri konst är PLNU engagerad i att forma studenternas akademiska, personliga och andliga tillväxt. Vårt uppdrag är inte bara att förbereda dig för en karriär efter examen - men det är en del av det - utan att forma dig till en tankeväckande, serviceinriktad och engagerad medlem i ditt samhälle och din värld. Kort sagt, vi är engagerade i att hjälpa dig att bli den du är helt kallad att vara.

Vi tror att detta händer när studenter kritiskt utforskar olika tankefält inom vetenskaper, samhällsvetenskap och humaniora - som vår grundläggande läroplan för allmän utbildning - med omtanke för att tjäna andra och en öppenhet för Guds nåd på jobbet i våra samhällen, nationer och lever.

Våra fakultetsmedlemmar är kända för sin excellens som lärare och forskare inom sina respektive områden, liksom för sitt engagemang för att bilda relationer med studenter byggda kring mentorskap och ansvarsskyldighet för att hjälpa studenter att trivas akademiskt, professionellt och andligt.

På PLNU betyder det lilla förhållandet mellan elev och lärare 14: 1 verkligen att du kan ha en-mot-en-relation med professorer som är lika intresserade av vem du blir som de är med hur du presterar. Vi uppmuntrar studenter att gå utöver en endimensionell utbildning och mot en som främjar kraftfull och givande akademisk utforskning genom sommarforskningsprogram, utlandsstudier, examensarbete inom fältupplevelse, hedersprogram och mer.

Genom fakultetsmentorskap och en mängd akademiska möjligheter utvecklar du det perspektiv, kunskap, visdom och erfarenhet som krävs för att driva en målmedveten karriär efter examen.

Platser

  • Lomaland Drive,3900, 92106, San Diego

Frågor