Keystone logo
Pacific Northwest University Of Health Sciences

Pacific Northwest University Of Health Sciences

Pacific Northwest University Of Health Sciences

Introduktion

Pacific Northwest University Of Health Sciences ( PNWU ) utbildar och utbildar hälso- och sjukvårdspersonal för att betona service bland landsbygdssamhällen och medicinskt undermåliga samhällen i hela nordväst.

Pacific Northwest University Of Health Sciences har byggt en Recruit-Educate-Return-modell för att hjälpa till att ta itu med en betydande brist på vårdpersonal i nordväst. Pacific Northwest University Of Health Sciences betonar rekryteringen av studenter från landsbygden eller medicinskt underhållna platser. Det utbildar studenter i sådana områden med det avsedda resultatet av akademiker som återvänder till praktiken i dessa eller liknande samhällen.

Utöver att erbjuda Osteopathic Medicine-programmet har universitetet samarbetat med Washington State University (WSU) Schools of Pharmacy and Nursing, och Heritage University (HU) Physician Assistant (PA) och Master of Arts in Medical Science (MAMS) program för att tillhandahålla interprofessionell utbildning för studenter från varje program.

Platser

  • Yakima

    University Parkway,200, 98901, Yakima

    Frågor