Keystone logo
RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

Introduktion

RCSI

  • Kandidater ges utbildningar av National University of Ireland. Sådana grader är internationellt kända och ett kännetecken för kvalitet och excellens
  • Kandidater delta i ett värdefullt globalt nätverk av alumner som sträcker sig in i varje hälsovårdssystem i alla länder över hela världen

World Class Education, Global Recognition

Vid RCSI

RUMC-studenter drar nytta av en-till-en-mentorskap, små klassstorlekar och moderna innovativa undervisningsstilar som ligger i en stödjande grupp av lärare, studenter, administrativ personal och vänner.

RUMC ligger centralt på två platser nära hjärtat av Georgetown, en UNESCO-arv. Det ligger inom en fem minuters promenad från Penangs sjukhus. På campusfaciliteten finns en 200-sits föreläsningsteater, moderna seminarierum, ett fullt utrustat multimediacenter, videokonferenslokaler, forskningslaboratorier, ett fullt utrustat akademiskt bibliotek, ett kliniskt kompetenslaboratorium, en kafeteria och studentstudie, lärande och sociala nav.

På den malaysiska campus uppmanas studenterna att balansera sina akademiska och kliniska åtaganden med ett medlemskap i RUMC Student Association. Studentförbundet erbjuder en mängd sport-, kultur- och extrautbildningsaktiviteter för RUMC-studentkåren.

Som universitet fortsätter framtida kohorter arvet under RCSI

Kandidater har tagit upp ledande befattningar i länder som är så olika som Malaysia, Irland, Australien, USA, Brunei, Nya Zeeland, Schweiz och Storbritannien.

Våra studenter är en källa till enorm stolthet eftersom de tilldelas samma globalt erkända kvalifikationer som studenter i RCSI och UCD. De blir en del av ett rikt alumni nätverk med århundraden gamla förbindelser i länder och hälsovårdssystem över hela världen.

Det här nätverket omfattar en tidigare Irlands president, UCDs VD, VD för RCSI, och den nuvarande ordföranden för Irlands Medicinska Råd, och den nuvarande och första kvinnliga vice premiärministern i Malaysia, Dato 'Seri Dr Wan Azizah Binti Wan Ismail . Alumni-nätverket är en ovärderlig källa till vägledning, stöd och hjälp till alla våra studenter.

Du drar nytta av en status och kvalifikation som har ett globalt erkännande som ger dig oändliga karriärmöjligheter.

Platser

  • George Town

    4 Jalan Sepoy Lines, 10450 George Town, , George Town

Frågor