Keystone logo
Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Introduktion

Ohio Valley College Of Technology ( OVCT ) grundades 1886 för att tillgodose trestatsområdets utbildningsbehov. I över ett sekel har vårt college varit en tradition för studenter som söker en kvalitetsutbildning och förbereder dem för efterfrågade områden. Ohio Valley College Of Technology studenter lär sig av erfarna lärare som bryr sig. Tusentals individer har fått den utbildning de behövde för att uppnå en bra karriär och ett fantastiskt liv. Oavsett om du precis har slut på gymnasiet eller behöver utveckla dina färdigheter för dagens karriärer kan Ohio Valley College Of Technology hjälpa dig att förverkliga dina mål. Vår långvariga erfarenhet av att betjäna studenter och arbetsgivare i regionen är till stor nytta för våra akademiker. Frekvent kommunikation med arbetsgivare gör att vi kan hålla oss uppdaterade med de färdigheter som arbetsgivarna efterfrågar. Vårt karriärhanteringskontor arbetar med arbetsgivare för att möta bemanningsbehov och hjälpa våra akademiker att hitta tillfredsställande karriärer efter examen.

Ohio Valley College Of Technology har tjänat studenter och arbetsgivare i hela Ohio i många år. Denna långvariga erfarenhet är en fördel för våra studenter. Vår öppna och frekventa kommunikation med arbetsgivare har gjort det möjligt för oss att hålla oss uppdaterade med de färdigheter som arbetsgivare letar efter och deras personalbehov så att vi effektivt kan placera studenter i karriär efter examen. Ohio Valley College Of Technology granskar och anpassar kontinuerligt sina program för att möta den lokala arbetsmarknadens förändrade behov.

Ohio Valley College Of Technology är institutionellt ackrediterat av Accrediting Bureau of Health Education Schools (ABHES) för att tilldela associerade examen och examensbevis.

Platser

  • East Liverpool

    Ohio 170,15258, 43920, East Liverpool

    Frågor