Keystone logo
Oakland City University

Oakland City University

Oakland City University

Introduktion

Online program

Oakland City University gör det enklare än någonsin att tjäna examen du vill, oavsett var du bor. Vårt breda utbud av examen och grund nätet utbildningsprogram ger dig inte bara obegränsade karriärmöjligheter, men också tillåter dig att nå dina personliga och professionella mål på kortare tid till en rimlig kostnad. På OCU, vi accepterar upp till dubbla mängden överföra krediter accepteras vid andra högskolor och universitet, samt kompletta tidigare bedömningar erfarenhet, att sänka kostnaderna ytterligare.

Visa vår omfattande lista över online grader, och se hur vår bekväma 5-veckors klass rotation och flexibla online-leverans kan ta dig till nästa nivå i din karriär.

HUVUD Kärnan i OCU Foundation är ett åtagande att tillhandahålla en oöverträffad utbildning inom humaniora och naturvetenskap. Denna breda pedagogiska erfarenhet förbereder våra studenter med de kunskaper som krävs för att tillämpa de principer som lärs ut i klassrummet för att de problem och frågor i dag.

HJÄRTA Beredningen av huvudet utan anslutningen till hjärtat lämnar en person tomrum av ändamål. Universitetet anser den andliga bildningen av individen är kritisk för framgången för en student. Rik på tradition av det allmänna baptist valör OCU erbjuder studenter, lärare och personal möjlighet att undersöka sin egen tro och att utveckla en förståelse för vad de verkligen tror och förmågan att uttrycka sin tro verbalt.

HÄNDER Kunskap utan förmågan att tillämpa blir lite mer än en akademisk övning. OCU Foundation ger eleverna möjlighet att ex-press deras tro och akademiska prestationer genom guidade svar såsom internationella missionsresor och samhällstjänst.

VARFÖR VÄLJA OCU ONLINE?

ACCELERERAD Oakland City University kurser är antingen 5 eller 8 veckor lång. Med flera startdatum kan du enkelt justera din utbildning för att passa ditt schema.

BEKVÄM Studera var som helst, när som helst. Våra online-program gör det lätt att få den bästa tro-baserade utbildning oavsett var du befinner dig.

HÖG KVALITET Gå med i vår varma tro-baserade gemenskap och har tillgång till ett nätverk av specialister runt om i världen.

PRISVÄRD OCU erbjuder en kostnadseffektiv kristen undervisning. Med våra online-program du spara på resekostnader och kan minska den tid du tar av arbete.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Oakland City

    138 North Lucretia Street Oakland City, Indiana 47660, 47660, Oakland City

Frågor