Keystone logo
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Introduktion

Varför Olympus Aviation

Att välja rätt Flight School

Valet av rätt utbildningsskola är det första steget på din väg att bli en kompetent privat eller professionell pilot och det viktigaste beslutet du kommer att fatta.

Det finns ingen tillfällig strategi för att lära sig flyga. En framgångsrik flygkarriär är endast möjlig genom att få den bästa träningen under de formativa timmarna för flygträning. Kärnmålet med OA är att tillhandahålla bästa möjliga grund för studentpiloter, från första dagen. Vi gör inga genvägar och lämnar inget till slumpen.

"Flyga är en konst och flygen konst lärs och lärs av rätt personal."

Stor instruktionsupplevelse

Höjdpunkter från Cpt Stavros Anastasiadis, Chief Flight Instructor of Olympus Aviation

Med över 34 års erfarenhet som flygvapenpilot, civil pilot, flyginstruktör, flyginstruktörsinstruktör, flyggranskare, med totalt 1300 timmars flygtid, bestående av 3800 flygvaktstimmar, 9250 civila timmar och 250 havsplan timmar, anses vara en av de bästa flyginstruktörerna i Grekland.

Exempel på solida undervisnings- och instruktionsförmågor i en mycket krävande flygvapen och kommersiell miljö genom utförande av kursplandesign, ledning och revision för piloter på startnivå, samtidigt som de tillhandahåller effektiva utbildningskurser, PPL, från 0 till ATPL (Air Transport Pilot License), MCC, övervakning och bedömning i fyra Flight Training Organisations (FTOs / ATOs) enligt JAA / EASA-förordningarna. Utbildade mer än 280 privata och professionella piloter.

Författare till boken The art and technique of flying .

Flygsäkerhet
OA: s huvudmål är att tillhandahålla professionell utbildning enligt del FCL / EASA-reglerna för flygsäkerhet och standarder för underhåll. OA använder endast helt certifierat av EASA och HCAA från Grekland, flygplan. För mer information om drift av flygplatsen klicka här.


tränings erfarenhet
Olympus Aviation är en godkänd JAA / EASA Training Organization EL-ATO 134 Horizon Aviation Academy, i Thessaloniki / Grekland, under tillstånd av Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation är etablerat av professionella piloter från flygvapen och civil luftfartsindustri med tusentals flygtimmar och stor erfarenhet av träningsprocesser. Markinstruktörer har visat specialiserade färdigheter och lång erfarenhet av luftfart.

Utmärkt väder
De utmärkta väderförhållandena i Thessaloniki gör det möjligt för oss att leverera oavbruten träning hela året utan att slösa bort dyrbar tid och pengar.
På sommaren är höga temperaturer här vanligtvis mellan 27 och 33 grader, även om de ibland klättrar högre.
På hösten och vintermånaderna är nätter betydligt svalare och normala höga dagtemperaturer är mellan 21 och 25 grader Celsius.

Mer än 50 flygplatser (International Build Up)
För avancerad utbildning har studentpiloter och Hour Builders möjlighet att besöka och utbildas på mer än 50 flygplatser och flygfält runt det grekiska fastlandet och öarna (t.ex. Mykonos, Santorini, Korfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos, Skiathos, Mytilini) och i många andra europeiska flygplatser, antingen för VFR- eller IFR-strategier.

På bara 12 månader
I Olympus Aviation är den genomsnittliga tiden som krävs för att genomföra Zero to ATPL-kursen 12 - 14 månader, inklusive all utbildning och tentor.

Gästfrihet
På OA kommer du att vägledas personligen genom varje steg i ditt träningsprogram, i en gästvänlig miljö från den första introduktionsflyg till hela dagen till den dag du får ditt certifikat på relativ licens.

Platser

  • Kalamaria Municipality

    14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor