Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Introduktion

NYU Rory Meyers College of Nursing har åtagit sig att producera livslånga elever som kommer att utmärka sig i sin omvårdnadskarriär och bli erkända som ledare som håller patientcentrerad vård och samhällets hälsa i spetsen för sina värderingar.

Högskolan är uppkallad efter Rose-Marie "Rory" Mangeri Meyers och genererar kunskap genom forskning inom omvårdnad, hälsa, tvärvetenskaplig vetenskap och utbildar ledare inom omvårdnad för att främja vården lokalt och globalt. NYU Meyers tillhandahåller innovativ och exemplarisk hälso- och sjukvård, erbjuder tillgång till en mångsidig grupp deltagare i yrket och formar vårdens framtid genom ledarskap i policyn.

NYU Meyers grundades 1932 och är den näst största privata högskolan för omvårdnad i USA och återspeglar NYUs intellektuella nyfikenhet, dynamik och kvalitet. Först som en avdelning, sedan en avdelning och nu en oberoende högskola, är våra världsklass BS-, MS-, DNP- och doktorandprogram den pedagogiska grunden för att förbereda nästa generation av vårdledare. NYU Meyers akademiker och dess lärare är föregångare i en ny era av omvårdnad, där det är prioriteringar att spela en ledande roll för att uppnå utmärkta patientresultat och ett hälsosammare globalt samhälle.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Manhattan

    Manhattan, Amerikas förenta stater

    Frågor