Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Introduktion

Vid NYU Grossman School of Medicine har vårt engagemang för innovation lett till djärva nya sätt att överbrygga klyftan mellan grundläggande vetenskaplig forskning, medicinsk utbildning och kvaliteten på patientvården. Med vår läroplan för 2000-talet, C21, kombinerar vi framsteg inom inlärningsstrategier, ny teknik och informatiklösningar för att uppfylla vårt trefaldiga uppdrag: att lära ut, tjäna och upptäcka.

Varje student som är inskriven i vårt doktorandprogram får ett stipendium för helt undervisning, oavsett meriter eller ekonomiskt behov, som täcker majoriteten av kostnaden för närvaro. Våra stipendiestipendier gör det möjligt för blivande läkare att välja en specialitet baserad på deras talang och lutningar för att bättre tjäna de samhällen som behöver det mest och lättare att genomföra vetenskapliga genombrott som förbättrar vår vård av patienter. Vi strävar efter att göra de bästa och ljusaste framtida läkarna till ledare med potential att omvandla vården.

Vårt banbrytande accelererade treåriga MD-program, som lanserades 2013, minskar den traditionella läroplanen för medicinska skolor med ett helt år, med möjligheten att välja under ditt första läkarår. Med våra fyra och fem år Pathways till doktorsexamen, inklusive dubbla utbildningsprogram, erbjuder vi enastående flexibilitet för att anpassa din medicinska utbildning på ett sätt som överensstämmer med dina yrkesintressen.

Vi fortsätter att omforma läkarplanen för att lösa dagens största utmaningar inom vården. Vårt institut för innovationer inom medicinsk utbildning lanserade nyligen en läroplan "Healthcare by the Numbers" som syftar till att utbilda första- och andraårsläkare om de många sätt som "big data" - att ta fram meningsfull information från stora offentliga datamängder - kan informera och förbättra klinisk vård.

Platser

  • Manhattan

    Manhattan, Amerikas förenta stater

    Frågor