Keystone logo
Northwestern Health Sciences University

Northwestern Health Sciences University

Introduktion

Få verklig utbildning från ledare inom ditt område. Du kommer att använda inlärat klassrumsmaterial i våra offentliga kliniker och studentkliniker och hjälper vårdgivare att behandla klinikpatienter. Studenter vid NWHSU får 2-3 gånger den praktiska erfarenhet som krävs för styrelsecertifiering.

Vårt universitet är centrerat kring att skapa dig professionell framgång. Examen från NWHSU förbereder dig för att arbeta på en klinik, för en organisation eller öppna din egen praxis. Du får en praktisk hälsovetenskaplig utbildning från personer som arbetar inom de snabbast växande områdena inom vården. Du är redo att hjälpa den växa från första dagen.

Du kan utöka dina uppgifter och få en konkurrensfördel bortom ditt valda område. Vi utbildar nästa generations läkare - massageterapeuter, akupunktörer, kinesiska läkare, nutritionsexperter och kiropraktik - här på ett och samma ställe. Du kommer att studera tillsammans med likasinnade studenter inom olika sjukvårdsdiscipliner när du lär dig. Att studera med blivande läkare förbereder dig för ett samarbete som blir allt vanligare på sjukhus, medicinska kliniker, kiropraktik kontor och andra vårdinrättningar.

du har en passion för läkning. Du har en önskan att hjälpa människor att leva bättre. Du känner dig kallad att tjäna andra. Du vill ha en framtid som gör arbete som betyder något. Det är din passion. Vårt hjälper dig att tillämpa din kunskap med empati och omsorg som sätter människor först. Vi är här för att hjälpa dig att förvandla din passion till ett yrke.

Platser

  • West Bloomington, Amerikas förenta stater

Frågor