Keystone logo

Northpoint Centre of Learning

A logo

Introduktion

Northpoint Philosophy

Business framgång skapas av ledande intelligens. Chefs intelligens kommer från angripbara kunskap. Angripbara kunskap kan skapas endast genom att inducera en realtids praktisk dimension till existerande teori, som egentligen är en dokumentation av tidigare erfarenheter. Och att verklig lärande börjar där teori slutar. Detta leder till framgångsrika karriärer och välmående organisationer.

Unik utbildningsmodell

Resultaten av mer än 500 + Northpoint akademiker är ett vittnesbörd för den unika utbildningsmodell som centrum skapas och följande. Alla kurser är i huvudsak genomförs i samarbete med de bästa organisationerna inom sitt område. Detta säkerställer giltigheten av läroplanen som granskas varje år och uppdateras i enlighet med industrins krav. Nära engagemang av industrin som tar emot förmånen av utbildade chefer ger i ledande praktiserande chefer att utbilda och handleda studenter genom kurserna.

Viktiga höjdpunkter Unik utbildningsmodell är -

  • Läroplanen är utformad i samråd med branschen för att göra allt lärande relevant och uppdaterad
  • All träning är i händerna på praktiserande chefer att få verkliga lärande i klassrummet (100 + praktiserande chefer undervisar på Northpoint)
  • Varje student arbetar på fält och i företagets praktikplatser på levande projekt
  • Mentorprogram för att stödja utveckling
  • • All allsidig utveckling genom programmet med fokus på personliga utvecklingsområden som presentationsteknik, tidsplanering, grupparbete, grooming och etikett, etc.

Akademisk excellens

Rankad bland de sex bästa 'Indian skolor för BEST Marknadskommunikation & Reklambyråer SCHOOL' på Edutainment Awards 2015 tilldela DNA Innovativ B-skola för innovation i byggnad Academic & Industry Interface 2015) Rankad bland de topp 3 Advertising skolor i Indien på Edutainment Awards 2014

Industry View

Northpoint Center of Learning tänker globalt, ger en varierad, mångkulturell inlärningsmiljö som ger oss en framkant och en unik konkurrensfördel. Medan MBA kurser ger grundläggande kunskaper i marknadsundersökningar eller Marketing Communication, ger Northpoint programmet i tuffa specialiserad utbildning som krävs för industrin Northpoint samarbetar med några av landets största och mest framgångsrika reklam och marknadsföringsföretag. Vår marknad forskningsprogram gemensamt utarbetats med Nielsen ger i alla nödvändiga förutsättningarna som hjälper våra studenter från att vara händer på med sina jobb startdag en.

Northpoint Center of Learning har fastställts av Lintas Anställda välfärd förtroenden, de tidigare indiska aktieägarna i Lintas India Private Limited. Lintas Indien är en ledande kommunikations grupp på 16 företag. Det är en medlem av Lowe Worldwide, som är en del av Inter Group of Companies, USA. Inter är en världsledande organisation av reklambyråer och marknads tjänsteföretag. Det har 43.000 anställda över hela världen i 130 länder.

Platser

  • Unit No. 13, Third Floor Prabhadevi Industrial Estate 408, Veer Savarkar Marg , 400 025, Mumbai

  • Rustic Highlands Old Khandala Road Khandala - , 410 401, India Online

Frågor