Keystone logo
Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Introduktion

FORSKNINGSUTBILDNING I LÄKEMEDEL OCH HÄLSAVETENSKAPER

Vilka är dina ambitioner i denna nya era av upptäckter?

Vi tror att för att lösa viktiga hälsoproblem är kompetens inom utbildning och forskningsmetod nyckel. Vi strävar efter att inspirera och vägleda begåvade studenter i deras strävan att bli ledande vårdpersonal, professorer eller banbrytande forskare - de som strävar efter att göra skillnad med sin forskning, oavsett deras område - klinisk medicin, läkemedelsforskning, folkhälsa eller hälsopolitisk utveckling .

MSC-program

Kärnan i denna filosofi är våra tre Master of Science (MSc) program. Två av dessa är avsedda för innehavare av kandidatexamen: Forskarstuderande i hälsovetenskap (ett tvåårigt heltidsprogram som erbjuder specialiseringar inom epidemiologi, klinisk epidemiologi, genetisk epidemiologi, folkhälsa och hälsovetenskap) och forskarstuderande i Klinisk forskning. Det tredje programmet är avsett för kandidatexamen och hälso- och sjukvårdspersonal på forskarnivå. Detta är civilingenjörsutbildningen, som erbjuds som ett års heltidsprogram eller skräddarsydd tvåårig exekutiv program för deltid. Detta program erbjuder också flera specialiseringar.

ERASMUS SOMMARPROGRAM

Vart och ett av dessa tre program kombinerar teoretisk och praktisk forskarutbildning inom medicin och hälsovetenskap. Programmen börjar varje augusti med Erasmus Summer Program. Denna treveckors 30-talsportfölj av toppmoderna biomedicinska ämnen är utformad för att fullt ut tillgodose behoven hos internationella studenter och yrkesverksamma med ett särskilt intresse - som klinisk medicin, allmän praxis, folkhälsa, epidemiologi, genetik eller biostatistik.

Eftersom sommarprogrammet fokuserar på nyckelprinciper och metoder för kvantitativ medicinsk forskning, är den öppen inte bara för deltagare i MSc-programmen utan för alla elever och vårdpersonal. Om du inte är inskriven i ett examensprogram men önskar få viktiga uppdateringar i en rad tillämpade medicinska och hälsovårdsdiscipliner kan du således sammanställa din egen personliga träningsplan - en annan viktig aspekt av NIHES filosofin. Som självständig student är du också välkommen att anmäla dig till någon del av vår vanliga hösten kursplan.

NÄSTGRADUERA PROGRAM

Vill du lägga till en internationell dimension för din karriär som forskare? Att kombinera forskning och kliniskt arbete? Eller vill du maximera dina chanser att kvalificera dig för ett doktorandforskningsprojekt genom ett forskarutbildningsprogram? Vår forskningsträning är utformad för att hjälpa dig att göra dem alla.

Tänk på vårt forskarutbildningsprogram för ytterligare ett år av forskarutbildning efter din mästare, om du vill förvärva mer forskningserfarenhet eller öka dina chanser att kvalificera dig för ett doktorandprojekt.

På NIHES vi kontinuerligt vårt nätverk av partneruniversiteter runt om i världen. Så oavsett din ambition - oavsett om du tänker arbeta som forskare i akademin, den offentliga sektorn eller industrin - ger vi dig den kunskap och expertis du behöver.

Platser

  • Rotterdam

    NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA , , Rotterdam

    Frågor