MASTER OF SCIENCE IN Nutrition
National University of Natural Medicine
Nyckelinformation
Campus läge
Portland, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
Blandad, Distansutbildning, På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Det finns en ökande efterfrågan på näringslivspersonal som förstår hur kost kan vara ett kraftfullt verktyg för att behandla sjukdomar och öka välbefinnandet. I USA är många i denna växande grupp av yrkesverksamma nutritionister. Som kliniker, hälsocoacher, rådgivare och pedagoger tar nutritionister en helhetssyn på mat och hälsa.
Arbetar en-mot-en med patienter, näringsämnen använder diet för att påverka kroniska tillstånd som autoimmuna sjukdomar och diabetes. Emellertid är näring ett växande område. Näringspersonal arbetar också för att öka livsmedelssystemens hälsa, skapa utbildningsprogram för näring, utveckla regenerativa jordbruksmetoder och utveckla terapeutiska menyer. Oavsett deras karriärväg delar nutritionister ett gemensamt mål: att hjälpa människor att hitta sin väg till bättre hälsa med helmatsnäring.
Förstå vetenskapen bakom de mest grundläggande byggstenarna i vår kost har nutritionister makten att ta itu med kronisk sjukdom och välbefinnande för individer och samhällen.
Vår läroplan utökar näringslinsen för att ge eleverna ett mer nyanserat perspektiv på mat och hälsa. Med en läroplan som fokuserar på fyra nyckelområden, ger vi våra akademiker möjlighet att se varje patient och samhälle på ett verkligt holistiskt sätt.
Klinisk näring. Lär dig de komplexa interaktioner som näringsämnen och fytokemikalier spelar i människokroppen. Tänk på utvärdering av framväxande näringsforskning.
Gemenskapens näring. Lär dig befolkningsbaserad näring och hälsadeterminanter, såsom tillgång till mat, utbildning och policy. Utforska också ekonomiska, kulturella och sociala influenser på näring.
Kulinarisk näring. Lär dig principerna och tillämpningen av matlagning i undervisningsköket. Utveckla recept och menyer för att stödja hälsan.
Miljönäring. Lär dig landskapet med lokala och globala livsmedelssystem, med särskild uppmärksamhet åt organiska och hållbara metoder. Efter utsäde till bordet, utforska förhållandet mellan livsmedelsproduktion och livsmedelsanvändning medan du överväger miljö-, sociala och ekonomiska hjälpmedel och hinder för att utforma friska samhällen.