Keystone logo
National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

Introduktion

National University of Natural Medicine ( NUNM ) är det äldsta ackrediterade naturopatiska medicinska universitetet i Nordamerika och en ledare för naturmedicinsk utbildning och bevisbaserad forskning. Som ett av de mest respekterade universiteten för naturmedicin globalt begärs vårt deltagande i internationell medicinsk utbildning och forskning rutinmässigt. Vi tror på naturens helande kraft och att mat är medicin.

National University of Natural Medicine erbjuder en tätt sammansatt, inspirerande inlärningsmiljö och ett viktigt, banbrytande forskarsamhälle som omfattar våra klassrum, hälsocenter och därutöver. Vårt dynamiska campus erbjuder alla våra studenter möjlighet att bli förändringsagenter i hälsovärlden. Du kan vara på gränsen till nya sätt att titta på näring, mental hälsa och mer. Som medicinstudent kommer du att arbeta med olika patientpopulationer i våra lokalkliniker och uppskatta olika praxisinställningar. Våra hälsocenter och det hyllade Helfgott Research Institute kommer att vara centrala för dina kurser. Vid National University of Natural Medicine handlar vi om utbildning, forskning och service ― det är vad våra studenter vill ha och patienter behöver.

Våra studenter är passionerade, högpresterande som vidtar åtgärder för att göra världen till en bättre plats med naturmedicin.

Våra exceptionella program inom naturmedicin, klassisk kinesisk medicin, integrativ medicinforskning, global hälsa och näring blandar gammal helande visdom med modern forskningsbaserad vetenskap. Våra akademiker är mycket efterfrågade - ett stort antal amerikanska sjukvårdskonsumenter söker förebyggande, icke-invasiv och högkvalitativ naturlig vård.

Platser

  • Portland

    South Porter Street,49, 97201, Portland

    Frågor