Keystone logo
Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Introduktion

Om Mt. SÄCK

På Mt. SAC, studenter kan få full collegeupplevelse utan full collegeskuld. Vi ger våra studenter stöd och utmärkt utbildning som de behöver för att lyckas i nya karriärer, få tillträde till högklassiga universitet eller gå vidare i deras nuvarande arbete. Vi har mer än 260 examen och certifikatprogram, 25 stödprogram och mer än 50 studentklubbar och atletiska program.

Uppdragsbeskrivning

Uppdraget för Mt. San Antonio College ska stödja alla studenter i att uppnå sina utbildningsmål i en miljö med akademisk expertis. Mer specifikt är högskolan engagerad i att tillhandahålla kvalitetsutbildning, tjänster och utbildning av arbetskraften så att studenter blir produktiva medlemmar i ett mångfaldigt, hållbart, globalt samhälle. Kollegiet förbinder sig att förbereda studenterna för livslångt lärande genom basfärdigheterna, uppnåendet av associera grader och certifikat, och slutförandet av karriären och överföra Pathways . Högskolan kommer att utföra detta åtagande genom att tillhandahålla en engagerande och stödjande undervisnings- och inlärningsmiljö för studenter med olika ursprung, erfarenheter, behov, förmågor och mål. Högskolan är dedikerad till att betjäna vårt samhälle genom att förbättra ekonomisk prestation, främja samhällsengagemang, förbättra personlig välbefinnande, främja kritiskt tänkande och berika estetiska och kulturella upplevelser.

Vision Statement

Mt. San Antonio College strävar efter att betraktas som en av de främsta samhällskollegierna i landet. Vi kommer att ses som ledande inom undervisning, program och tjänster i community college. Som en främsta community college, kommer vi att ge tillgång till utbildningsprogram och tjänster av hög kvalitet, med fokus på studenternas framgång inom ett klimat av integritet och respekt. Vi kommer att få detta rykte genom att konsekvent överskrida förväntningarna från våra studenter, vår personal och vårt samhälle.

Kärnvärderingar

 • Integritet: Vi behandlar varandra ärligt, etiskt och respektfullt i en atmosfär av förtroende.
 • Jämlikhet och mångfald: Vi respekterar och välkomnar alla skillnader och vi främjar lika möjligheter att lyckas i hela campusgemenskapen.
 • Community Building: Vi arbetar i ansvarsfulla partnerskap genom öppen kommunikation, vårdande och samarbetsanda.
 • Studentfokus: Vi tar upp studenternas och samhällets behov både i vår planering och i våra handlingar.
 • Livslångt lärande: Vi främjar den fortsatta strävan efter höga utbildningsmål genom lika tillgång till kvalitet i både undervisning och supporttjänster.
 • Positiv ande: Vi arbetar harmoniskt, visar medkänsla och är stolta över vårt arbete.
 • Effektivt Stewardship: Vi upprätthåller och förbättrar institutionen och miljön genom att använda resurser av tid, talang, faciliteter och finansiering effektivt.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123065_architecture.jpg" />

123065_architecture.jpg

Kortfattat

Våra professorer och instruktörer är några av de bästa inom sina områden. Våra studenter kommer från alla samhällsskikt och fortsätter med att göra fantastiska saker. Våra anläggningar konkurrerar med universitetsbyggnader, vilket ger våra studenter möjlighet att arbeta med den bästa tekniken i bästa utrymme.

Plats

Campus ligger på 420 rullar tunnland i Walnut, Kalifornien, beläget på den östra kanten av Greater Los Angeles Area. Staden Walnut anses vara en av de bästa små städerna att leva i av Money Magazine. Walnut är en mångfaldig förort, känd för sina nationellt kända skolor och ryttarsamhället. Staden kombinerar landsbygdens charm med fördelarna med att vara bara 25 mil från Los Angeles centrum och dess otroliga kulturella och fritidsaktiviteter.

Mt. San Antonio College serverar alla, från invånare till yrkesverksamma och internationella studenter. Dess lokala College District gränser omfattar samhällena i Baldwin Park, Bassett, Charter Oak, Covina, Diamond Bar, den södra delen av Glendora, Hacienda Heights, Industrins stad, Irwindale, La Puente, La Verne, Pomona, Rowland Heights, San Dimas , Valinda, Walnut och West Covina.

Dynamisk gemenskap

På Mt. San Antonio College , mångfald är vad som väcker vårt campus till liv. Våra studenter kommer från unik bakgrund och är alla på olika ställen i deras liv. Vissa är här direkt från gymnasiet, medan andra har familjer och heltidsjobb, men de är alla här av samma anledning: att uppnå sina mål genom utbildning. Vi tjänar stolt över 50 000 studenter från alla samhällsskikt. Cirka hälften av våra studenter söker examen och certifikat. Den andra hälften njuter av gemenskapsprogram, arbetskraftsutvecklingskurser och andra icke-kreditkurser.

Kvalitetsakademiker

Vi är stolta över excellens och variation av våra akademiska program. Med så många olika vägar att välja mellan vid Mt. SAC, om du börjar här kan du gå var som helst.

 • Mt. SAC är en topp 10 California Transfer College
 • 240 examens- och certifikatprogram att välja mellan
 • 200 yrkesutveckling och gemenskapskurser
 • Bachelorstudier designade för Mt. SAC-studenter
 • Avancerade anläggningar, klassrum och workshops
 • Den bästa tekniken och top-of-the-line utrustning för att hjälpa eleverna att lära sig

Studentstöd

Tack vare vår blomstrande campusmiljö och spännande studentteam och klubbar, Mt. SAC-studenter får den fullständiga collegeupplevelsen.

 • Mer än 50 studentklubbar
 • 22 atletiska program (med mer än 60 statliga och nationella titlar)
 • 25 gratis stödprogram för att hjälpa studenter att lyckas på college

Oöverträffat värde

Som en ideell California Community College, Mt. SAC tillhandahåller helt ackrediterade college-kurser för bara 46 dollar per enhet. Privata institutioner är i genomsnitt 30 gånger dyrare.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123066_flags2.jpg" />

123066_flags2.jpg

Varför Mt. SÄCK?

Det finns otaliga skäl att välja Mt. San Antonio College . Vi erbjuder hundratals akademiska, atletiska och stödprogram för att hjälpa våra studenter att uppnå alla mål. Oavsett om du vill överföra till ett fyraårigt universitet, tjäna din GED, få din associerade examen eller bara ta ett par klasser för att hjälpa till med ditt jobb, Mt. SAC har ett program åt dig.

Flexibla program, utmärkt utbildning

Mt. SAC har mer än 90 olika utbildningsprogram och 150 certifikat (karriärutbildning) i industrier och ämnen som sträcker sig från grafisk design till jordbruk till omvårdnad till reparation av luftkonditionering. Oavsett ämne är våra kurser av högsta kvalitet. Mt. SAC: s studenter, fakulteter och högskolan själv har tjänat otaliga priser och utmärkelser för deras arbete. Det är vårt engagemang för spetskompetens som har gjort oss till en topp 10 California Transfer College.

Full collegeupplevelse utan full collegeskuld

Det kostar Kaliforniens invånare endast cirka 1 400 $ per år att delta i Mt. San Antonio College . Vi erbjuder samma allmänna utbildningskurser som UC- och CSU-skolor men kostar tiotusentals dollar mindre. I själva verket kan studenter tjäna sin kandidatexamen med hälften av studiens skuld bara genom att börja på Mt. SAC och sedan över till ett fyraårigt universitet. Utöver besparingarna erbjuder vi konkurrenskraftiga friidrottslag, studentklubbar och modernaste anläggningar och teknik precis som du skulle hitta på fyraåriga universitet.

Studentstöd

College kan vara svårt, särskilt för studenter som inte har det stöd de behöver hemma eller som har egna familjer att stödja. Det är därför vi förser våra elever med alla verktyg de behöver för att lyckas. Det inkluderar handledning, daghem för sina barn, ESL-kurser och grundläggande färdighetskurser.

Platser

 • Los Angeles

  Los Angeles, Amerikas förenta stater

Frågor