Keystone logo
MIU City University Miami

MIU City University Miami

MIU City University Miami

Introduktion

Ett universitet för den verkliga världen

MIU:s uppdrag är att tillhandahålla innovativa och prisvärda högkvalitativa utbildningar och lärandemöjligheter till studenter över hela världen.

Ett engagemang för spetskompetens och kvalitet inspirerar våra program som förbereder eleverna för att möta globala utmaningar och framgångsrikt tillämpa sina akademiska kunskaper i verkliga situationer .

Som en del av Proeduca Group, en global ledare inom onlineutbildning, integrerar MIU:s innovativa utbildningsmodell avancerad teknologi med personlig och högkvalitativ utbildning.

Skäl att studera vid MIU

En USA-ackrediterad examen. Licens och ackreditering

Att studera i USA ger möjlighet att komma in på den internationella arbetsmarknaden genom "ytterdörren", eftersom en examen från USA ger en konkurrensfördel i många länder. MIU är licensierad av Florida Department of Educations Commission for Independent Education och är ackrediterat av ACICS – Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

Kvalificerad internationell fakultet

I vårt uppdrag att göra MIU till universitetet för den verkliga världen, balanserar vår internationella fakultet affärsvärlden och den akademiska världen, genererar och sprider kunskap som kan tillämpas på alla typer av företag.

Stipendiemöjligheter och flexibla undervisningsplaner

På MIU är vi engagerade i att hjälpa så många människor som möjligt att få tillgång till universitetsutbildning. Av denna anledning tillhandahåller vi ett antal stipendier baserat på meriter och potential. Dessutom erbjuder MIU en speciell betalningsplan som gör det möjligt för studenter att finansiera sina studier med flexibilitet. Lägg inte din utbildning på is!

Online pedagogiskt ledarskap

På Proeduca Group kommer våra värderingar från tron att vi kan använda innovation och teknik för att bryta gränser, vilket gynnar människor runt om i världen genom att ge tillgång till högkvalitativ utbildning. MIU drar nytta av gruppens prestigefyllda utbildningsmodell online, som är baserad på fyra nyckelpelare:

 • Omfattande inlärningsresurser som möjliggör självstudier och djupdykning i intresseområden.
 • En exklusiv personlig handledare som från dag ett stöttar och vägleder studenten genom hela den akademiska processen (administration, akademi, teknik).
 • Live onlineklasser. Välstrukturerade, interaktiva och fakultetsledda, de är en sann förlängning av den traditionella klassrumsupplevelsen. De kommer alltid att spelas in och kan nås när som helst via onlinecampus.
 • Det kontinuerliga utvärderingssystemet, för en progressiv och kontinuerlig lärandeprocess.

MIU erbjuder dig möjligheten att välja mellan två olika studiesätt. Varje format är utformat för att möta elevernas olika specifika behov.

Uppkopplad

 • Att anpassa sig till din rytm. Fördela din arbetsbelastning enligt din personliga studierytm, schema och karriär. Detta gör att du kan hitta den optimala balansen mellan dina inlärnings- och professionella mål.
 • Topp pedagogisk teknik. Vårt program använder den bästa tekniken för utbildning för att ge en exceptionell distansutbildningsupplevelse. Vi använder en kombination av onlinediskussioner, multimediadokument, videokonferenser, workshops och mer för att ge en mycket anpassad, interaktiv och användarvänlig pedagogisk upplevelse.
 • För livet är digitalt. Varje dag har företag team utspridda över hela världen som leder projekt från olika delar av världen. Vårt onlineformat speglar denna verklighet, vilket gör att du kan hitta balansen mellan akademiska framsteg, professionell tillväxt och personlig uppfyllelse. Lägg inte ditt liv på is!

Hybrid

 • USA:s erfarenhet. Bo i Miami, ett internationellt nav för mångkultur, och upplev liv och rörelse i en stor amerikansk stad.
 • Verkligen olika. Möt internationella proffs från olika bakgrunder och skapa långvariga affärsrelationer.
 • Ett utbrott av syn. Varje kohort är handvalt och begränsad i storlek, vilket gör att varje student kan personligen interagera med internationella lärare och klasskamrater och få ut det mesta av sina klasser.

Visa krav

F1 studentvisum

Om du har bestämt dig för att studera din programhybrid i Miami och du är en internationell student, måste du ansöka om ett F1-studentvisum, som kan behandlas med hjälp av MIU.

Hur får jag mitt studentvisum?

 1. När vi har accepterat din registrering kommer du att registreras för Student and Exchange Visitor Information System (SEVIS) och måste betala SEVIS I-901-avgiften ($350).
 2. Parallellt kommer din personliga rådgivare på MIU att skicka en länk till dig för att fylla i och betala formuläret I-20 ($250). När vi har fått betalningskvittot skickar vi formulär I-20 till dig.
 3. Efter att du fått formuläret I-20 och registrerat dig i SEVIS kan du ansöka om ett F1-visum på den amerikanska ambassaden eller konsulatet.
 4. Du måste uppvisa formulär I-20, MIU:s acceptbrev och registreringsavtal när du deltar i din visumintervju.
 5. Ambassadens administrativa kontor kommer att återkomma till dig med F1-visumupplösningen. Vi rekommenderar att internationella studenter börjar antagningsprocessen med tillräckligt med tid innan klasserna börjar för att hinna slutföra visumprocessen.

Platser

 • 111 NE 1st Street, 6th Floor, FL 33132, Miami

Frågor