Keystone logo
MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

Introduktion

MGH Institute of Health Professions är en innovativ, interprofessionell forskarskola i Boston som förbereder ledande hälso- och sjukvårdspersonal inom genetisk rådgivning, kommunikationsvetenskap och -störningar, hälsoyrkesutbildning, omvårdnad, arbetsterapi, sjukgymnastik, läkarassistentstudier, rehabiliteringsvetenskap. Det erbjuder oöverträffade möjligheter för lärare och studenter att lära sig och arbeta tillsammans med experter i olika sjukhus-, kliniska, utbildnings- och samhällsmiljöer.

Genom att integrera klassrumsinlärning med forskning och klinisk erfarenhet beviljar institutet doktorsexamen, magisterexamen, utdelar certifikat för avancerad studie och erbjuder fortbildning till praktiserande yrkesverksamma, liksom till kandidatutbildade individer som går in i vård från ett annat område.

MGH Institute, ackrediterat av New England Commission of Higher Education (NECHE), har mer än 1500 studenter på heltid och deltid.

IHP är det enda examensbeviljande dotterbolaget i Partners HealthCare, New Englands största vårdgivare grundat av Massachusetts General Hospital och Brigham and Women's Hospital, inklusive Spaulding Rehabilitation Hospital, Newton-Wellesley Hospital och North Shore Medical Center. Denna tillhörighet erbjuder studenter oöverträffade möjligheter att lära sig och arbeta tillsammans med expertutövare i olika sjukhus-, kliniska och samhällsmiljöer.

MGH Institute tror att kunskap börjar med upptäckt genom forskning. Institutets fakultet bedriver original klinisk forskning - mycket av det samarbetande och interprofessionellt - för att i slutändan förbättra förebyggandet, diagnosen och behandlingen av mänskliga sjukdomar och funktionshinder.

Alla akademiska program främjar interprofessionellt lagarbete genom skolans unika IMPACT Practice-modul och erbjuder personlig uppmärksamhet i en rigorös, samarbetsvillig inlärningsmiljö som drivs av vår fakultets professionella expertis och vetenskapliga prestationer. Den akademiska erfarenheten berikas ytterligare av mångfalden i våra studerandes bakgrund och livserfarenheter.

Oavsett om du bara är ute på college, byter karriär eller en praktiserande kliniker som vill gå vidare i din karriär, har MGH Institute ett examens- eller certifikatprogram som passar dig.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Boston

    1st Avenue,36, 02129, Boston

    Frågor