Keystone logo
Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Introduktion

På HCA Healthcare drivs vi av ett enda uppdrag: Framför allt är vi engagerade i vården och förbättringen av människors liv.

HCA Healthcare strävar efter att ge människor en friskare morgondag. Som en av landets ledande leverantörer av vårdtjänster består HCA Healthcare av mer än 180 sjukhus och 2000+ vårdplatser i 21 stater och Storbritannien.

Förutom sjukhus inkluderar vårdplatser kirurgiska centra, fristående sjukvården, akutvårdscentra, diagnostik- och avbildningscentra, walk-in-kliniker och läkarmottagningar.

Många saker skiljer HCA Healthcare från andra vårdorganisationer; Men i vår kärna är vår största styrka vårt folk.

Varje dag går cirka 280 000 kollegor till jobbet med ett kollektivt fokus: våra patienter. Vårt fokus påverkar vårdupplevelsen positivt och vid sängkanten.

Som ett lärande hälsosystem analyserar HCA Healthcare data från cirka 35 miljoner patientmöten varje år. Dessa uppgifter hjälper till att utveckla teknik och bästa praxis som förbättrar patientvården. Vi delar också våra lärdomar med det bredare sjukvårdssamhället och myndigheter för att förbättra vården överallt.

Vi är stolta över den påverkan vi har i våra samhällen genom sysselsättning, investeringar och välgörenhet.

Under 2019 spenderade vi 4,2 miljarder dollar på kapitalinvesteringar i mark, byggnader och utrustning. Dessutom betalar HCA Healthcare betydande skatter som hjälper till att återuppliva samhällen.

Vi tillhandahöll också välgörenhetsvård, oförsäkrade rabatter och annan okompenserad vård till en beräknad kostnad på 3,7 miljarder dollar år 2019.

På HCA Healthcare är vi glada över medicinens framtid. Vi tror att vi är unikt positionerade för att spela en ledande roll i omvandlingen av vården.

Platser

  • Miami

    3663 S Miami Ave Miami, FL 33133, , Miami

    Frågor