Keystone logo
University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Introduktion

På College of Medical and Dental Sciences formar vi framtiden för hälsa och medicin genom att tillhandahålla innovativ utbildning och exceptionell forskning, levererad av världsledande akademiker och med stöd av ett brett utbud av engagerade och högpresterande professionella tjänster.

I mer än ett sekel har University of Birmingham strävat efter och delat kunskap genom enastående undervisning och världsledande forskning. Vi är det ursprungliga "redbrick"-universitetet, en del av den prestigefyllda Russell Group; vår blomstrande studentpopulation har ett brett utbud av kurser och exceptionella campus- och forskningsfaciliteter.

De 10 Nobelpristagare som vi räknar till vår personal och alumner har bidragit till några av vetenskapens största upptäckter, inklusive på senare tid Higgs Boson och Gravitational Waves. Vår forskning ger innovativa lösningar på de utmaningar vi står inför i vår stad, vår region och över hela världen. Vi uppmuntrar och ger människor möjlighet att omsätta idéer till verklighet och få viktiga saker att hända.

Platser

  • Birmingham

    College of Medical and Dental Sciences University of Birmingham Edgbaston , B15 2TT , Birmingham

    Frågor