Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences Kandidatexamen i nuklearmedicinteknik - Accelererad
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Kandidatexamen i nuklearmedicinteknik - Accelererad

Boston, Amerikas förenta stater

36 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 52 210 / per year *

På Campus

* online: $460 per kredittimme

Introduktion

Som nuklearmedicinsk teknolog har du makten att fånga inte bara hur organ och vävnader ser ut, utan också hur de fungerar. I det här programmet lär du dig att säkert och medlidande administrera radioaktiva läkemedel, eller radiofarmaka, till patienter och få snabba följdbilder där de koncentreras i kroppen så att du kan hjälpa läkare att upptäcka och till och med behandla vissa medicinska tillstånd.

Under det tredje året, den professionella fasen av programmet, följer du ett synkront schema för distans/onlinelektioner, vilket innebär att du loggar och ringer in under specifika lektionstider. Det här schemat ger dig flexibiliteten i onlineutbildning. Du kommer att delta i kliniska erfarenheter på platser som är förutbestämda av din specifika plats, där du kommer att arbeta tillsammans med branschexperter och få förstahandskännedom om hur det är att vara en nuklearmedicinsk tekniker.

Den accelererade tidsramen på 36 månader ger dig fördelen av en uppslukande utbildning samtidigt som du förbereder dig för din karriär snabbare. När du tar examen kommer du att vara berättigad till registrering av American Registry of Radiologic Technologists och Nuclear Medicine Technology Certification Board. Och du kommer att vara fullt beredd att bli ledare.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Om skolan

Frågor