Keystone logo
University of London International Programmes Forskarutbildning certifikat i infektionssjukdomar
University of London International Programmes

Forskarutbildning certifikat i infektionssjukdomar

UK Online, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7 600 / per year

Distansutbildning

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Få en prestigefylld PG-cert i infektionssjukdomar genom distansutbildning

Detta distansutbildning program ger en bred förståelse för infektionssjukdomar genom centrala moduler i biostatistik och epidemiologi, och biologi och kontroll av smittsamma sjukdomar som beslutas av alla elever, tillsammans med de efterföljande möjligheter till fördjupning inom områden av studentens eget val .

Den Infektionssjukdomar program bygger på skolans lång tradition i studiet av kliniska och epidemiologiska aspekter av smittsamma och tropiska sjukdomar. Att ge en bred förståelse för infektionssjukdomar, tillsammans med att utveckla strategier för deras kontroll och behandling, kommer programmet att vara av särskild betydelse för vårdpersonal i drift, såsom läkare eller laboratoriepersonal som antingen vill skaffa ny kunskap inom infektionssjukdomar eller uppdatera deras nuvarande kompetens. Dessa kurser syftar både nyutexaminerade som vill bedriva en avancerad examen, och människor som tog sin första träning för en tid sedan och vill uppdatera sina kunskaper inom detta snabbt växande område eller som vill byta karriär riktning.

Programmets mål

Programmet syftar till att ge:

 • en omfattande förståelse av den roll biologi av smittämnen och värdar på resultatet av infektion
 • användningen av denna kunskap i kombination med epidemiologiska och folkhälso metoder för att utveckla rationella strategier för kontroll och behandling av infektioner.

tillämpa

Enskilda moduler

Studera enskilda moduler på en fristående basis är ett idealiskt alternativ om du vill uppdatera dina yrkeskunskaper eller prova programmet. Avgiften är £ 1900 per modul.

Prestige

London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) är den ledande forskar medicinska institution i Europa ämnena folkhälsan och tropisk medicin. Det kröntes 'University of the Year' i Times Higher Education Awards 2016 för sin 'extraordinära' svar på Ebola krisen.

utmärkt stöd

Omfattande studie material inkluderar läsningar och övningar, och cd-rom (för vissa moduler). Det finns handledning och gruppdiskussioner via webbaserade konferensfaciliteter.

Sen ansökningsavgift

Sökande som lämnar in ansökningar juni 2017 eller efter en kommer att krävas för att betala en ansökningsavgift på £ 100 vid tidpunkten för inlämnandet, som kommer att dras från återstoden av avgifter vid registreringen. Om programmet inte resulterar i registreringen kommer ansökningsavgiften inte återbetalas. Ingen ansökningsavgift kommer att gälla för ansökningar som lämnats in på eller före den 31 maj 2017.

ib

Stipendier

London School of Hygiene & Tropical Medicine har ett partnerskap med Said Foundation som erbjuder finansieringsmöjligheter till syriska, libanesiska, jordanska eller palestinska medborgare. Ta reda på mer om vår finansiering din Study sidan.

Struktur och kursplan

PG Cert: 4 moduler (4 obligatoriska centrala moduler)

Akademiska krav

Du kommer att tillfredsställa den akademiska ingången krav om du håller antingen

 • en grundexamen (t.ex. kandidat-) som anses åtminstone jämförbar med ett brittiskt andra klassens examen, från en institution acceptabel till universitetet, i en av följande vetenskapliga ämnen: biologi, medicin, omvårdnad, odontologi, veterinärmedicin eller farmaci; eller
 • en vetenskaplig examen i ett ämne som inte nämns ovan, som i yttrandet från universitetet ingår lämplig förberedande utbildning och anses åtminstone jämförbar med ett brittiskt andra klassens examen från en institution acceptabel till universitetet.

Observera att vi accepterar meriter från hela världen.

Ansök idag här

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Sexual and Reproductive Health and Rights: Policy, Governance and Financing (SRHR POL)
  • Amsterdam, Nederländerna
 • Master of Public Health (MPH - Epidemiology and Biostatistics)
  • Geneva, Schweiz
 • Global hälsa och infektionssjukdomar MSc, PGDip, PGCert, PGProfDev (Online-lärande)
  • Online