Keystone logo
Louisiana State University Ph.D. I mikrobiologi och immunologi
Louisiana State University

Ph.D. I mikrobiologi och immunologi

Shreveport, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Våra fakultetsmedlemmar upprätthåller NIH-finansierade forskningsprogram som syftar till att förstå viktiga frågor relaterade till virus, bakterier och immunförsvar. Vi upplever en oöverträffad expansion, inklusive tillägget av nya fakultetsmedlemmar, fördubblingen av vårt postdoktorala program, tilldelningen av mer än 22,9 miljoner dollar genom ett NIH-stipendium för att upprätta och underhålla Center for Molecular and Tumor Virology och tillväxten av vår nationellt erkänt utbildningsprogram för doktorander.

Emerging Viral Threat Lab grundades med hjälp av avdelningens expertis för att tillhandahålla testning i frontlinjen för COVID-19-epidemin. EVT-labbet arbetar också för att erhålla fullständiga genom-sekvenser av virusen från prover i samarbete med rikstäckande och internationella ansträngningar för att bättre förstå viruset, möjliggöra molekylär epidemiologi, såsom kontaktspårning, och för att informera framtida vaccininsatser. LSU Health Shreveport är för närvarande det enda akademiska centrumet i Louisiana med denna portfölj av funktioner.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • MSc Microbiology
    • Lincoln, Storbritannien
  • MS i mikrobiologi
    • Fargo, Amerikas förenta stater
  • Doktorsexamen i framsteg inom mikrobiell och parasitbiologi
    • Santiago de Compostela, Spanien