Keystone logo
Louisiana State University

Louisiana State University

Louisiana State University

Introduktion

Vi utbildar och utbildar nästa generation av vårdpersonal och forskare som kommer att fortsätta vårt stolta arv av innovativ och livräddande hälso- och sjukvård och avancerad medicinsk forskning. Som en av endast hundra fyrtio akademiska medicinska centra (AMC) i landet är LSU Health Shreveport en vördad skatt i ett samhälle som kämpade årtionden för att det skulle skapas.

Våra primära undervisningssjukhus ligger i Shreveport och Monroe och hanteras av Ochsner LSU Health Shreveport. Ytterligare undervisningsplatser inkluderar Overton Brooks VA Medical Center, Shriner's Hospital for Children, Willis-Knighton Medical Center, CHRISTUS Health och Rapides Medical Center.

Louisiana State University Health Shreveports främsta uppdrag är att LÄRA, HÄLSA och UPPTÄCKA för att främja välbefinnandet i regionen och bortom. LSU Health Shreveport omfattar medicinska skolor, forskarstudier och allierade hälsoyrken i Shreveport.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Shreveport

    University Place,One, 71115, Shreveport

    Frågor