Keystone logo
Loughborough University Civilingenjör i läkemedelsvetenskap och läkemedelskemi
Loughborough University

Civilingenjör i läkemedelsvetenskap och läkemedelskemi

Loughborough, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9 500 / per year *

På Campus

* UK/EU-studenter. Internationellt: £21 000.

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Samhällets behov av farmaceutiska lösningar på hälsoproblem säkerställer att efterfrågan på kompetenta individer inom detta område är fortsatt hög. Vår MSc Pharmaceutical Science and Medicinal Chemistry är utformad för att möta behoven hos industrin och den brittiska vetenskapsbasen genom att ge dig utbildning i farmakokinetik, läkemedelsmetabolism, läkemedelssyntes, metoder för att identifiera potentiella läkemedelsmål och läkemedelskandidater och metoder för att bedöma de biologiska läkemedelsföreningars aktiviteter.

Programmet ger dig möjligheten att specialisera dig inom detta fascinerande och livsviktiga område som fokuserar på biokemi, farmakologi, design, analys och leverans av farmaceutiska substanser, inklusive utveckling av säkra och effektiva läkemedel. Under hela programmet kommer din inlärning att förstärkas av de banbrytande insikterna från vår akademiska personal, av vilka många är aktiva inom forskning, såväl som av de enastående faciliteter som erbjuds inom vårt £17 miljoner STEMLab och ytterligare moderna laboratorier. Som student kommer du att ha tillgång till ett brett utbud av vetenskaplig instrumentering.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Civilingenjör i farmaceutisk ekonomi och politik
    • Boston, Amerikas förenta stater
  • Molekylärbiologi, läkemedelskemi och datavetenskap för läkemedel
    • Rome, Italien
  • Civilingenjör i läkemedelsvetenskap
    • Kingston upon Thames, Storbritannien