Keystone logo
Long Island University

Long Island University

Long Island University

Introduktion

Long Island University , som grundades 1926, fortsätter att omdefiniera högre utbildning och tillhandahåller högkvalitativ akademisk undervisning av fakulteter i världsklass. Erkänt av Forbes för sin betoning på upplevelsebaserat lärande och av Brookings Institution för dess "mervärde" till studentresultat, erbjuder LIU nästan 250-gradersprogram, med ett nätverk av över 280 000 alumner som inkluderar branschledare och entreprenörer över hela världen.

LIU Brooklyn gör det möjligt för studenter att förverkliga sin fulla potential som etiskt grundade, intellektuellt kraftfulla och socialt ansvarsfulla globala medborgare. Campus erbjuder mer professionella program inom hälsovård än något annat campus i New Yorks storstadsområde, inklusive Arnold och Marie Schwartz College of Pharmacy & Health Science, och Harriet Rothkopf Heilbrunn School of Nursing. LIU Brooklyn är hem för Kumble Theatre for the Performing Arts, en dynamisk föreställningslokal designad för att ge näring till elevernas konstnärliga utforskande, och division I-idrottslag.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • New York

    1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, USA, , New York

  • Brookville

    720 Northern Boulevard, , Brookville

Frågor