Keystone logo
London Metropolitan University MSc i läkemedelsvetenskap och läkemedelsleveranssystem
London Metropolitan University

MSc i läkemedelsvetenskap och läkemedelsleveranssystem

London, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9 300 / per year *

På Campus

* UK student på heltid; GBP 1 035 per 20 poäng modul brittisk student deltid; 16 500 GBP per år utländska studenter på heltid

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Varför studera den här kursen?

I kursen Pharmaceutical Science and Drug Delivery Systems MSc-kursen kommer du att lära dig om metoderna som används för att utveckla läkemedelsleveranssystem som distribueras till specifikt riktade områden av kroppen med minimala biverkningar. Med de enorma framsteg som har gjorts i formuleringen av läkemedelsleveranssystem, finns nu möjligheten för dig att lösa framtida leveransproblem för nya kemiska enheter.

Denna kurs är också ackrediterad av Academy of Pharmaceutical Sciences (APS).

MSc i Pharmaceutical Science and Drug Delivery Systems har utformats för att utveckla din förståelse för hur läkemedelstillförselsystem är konstruerade för specifik användning och kontrollerad frisättning av terapeutiska medel. Om du är en naturvetenskaplig akademiker med en önskan att arbeta inom detta område, då kommer den här kursen att hjälpa dig att utveckla de kunskaper och färdigheter du behöver.

En flexibel modulär kurs, denna masterkurs är utformad för att främja din personliga och professionella utveckling. Du kan välja att börja på hösten eller våren och gå antingen på deltid eller heltid, så att du kan anpassa studierna runt ditt privatliv och arbetsliv. Lärandestöd kommer att levereras genom föreläsningar, handledningar, seminarier och praktiska workshops.

Alla moduler undervisas av experter inom sitt område och stöds av vår online-webbaserade lärmiljö som är tillgänglig från utanför universitetet när som helst på dygnet.

Du kommer att studera fem centrala undervisade moduler och sedan ha ett val av en valfri modul, från listan över undervisade MSc-moduler som erbjuds av ämnesgruppen, under två terminer. Du kommer sedan att genomföra ett oberoende forskningsprojekt under ledning av en erfaren akademisk handledare under sommarterminen.

Om du redan arbetar för ett läkemedelsföretag och har ambitioner att skaffa dig större kunskaper inom området, kommer den här kursen i hög grad att bidra till din karriärutveckling och fortsatta professionella utveckling (CPD).

Antagningar

Studentberättelser

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master of Pharmaceutical Sciences
    • Surabaya, Indonesien
  • Civilingenjör i läkemedelsvetenskap med managementstudier
    • Kingston upon Thames, Storbritannien
  • Farmaceutingenjör
    • Albi, Frankrike