Keystone logo
Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Introduktion

Sedan Loma Linda University's School of Medicine har öppnat 1909 har hon utbildat skickliga läkare med ett engagemang för kristen tjänst. Skolan har alltid strävat efter att kombinera den bästa medicinska vetenskapen med omtänksam, kristen medkänsla. Loma Linda-studenter utbildas i ett sammanhang som betonar patientens behov och förebyggande vård för att kompensera för den framtida sjukdomen.

Medicinstudenter tillbringar de första två åren med att studera en tung läroplan som balanseras av klassarbete i mänskligt beteende, religion och etik. Som juniorer spenderar studenter tid i kliniska rotationer och undervisning i familjemedicin, gynekologi och obstetrik, medicin, barnläkare, psykiatri, radiologi och kirurgi. Seniorer roterar genom avancerad utbildning i medicin och kirurgi och avslutar sin examen med fyra månaders val.

Loma Linda medicinstudenter har den unika möjligheten att utnyttja sina färdigheter inom mänsklig förbättring. De flesta medicinska studenter deltar i två mycket populära universitetsprogram: Social Action Community Health System och Students for International Mission Service. I var och en hjälper de leverera medicinsk vård till personer med lägre inkomster och andra som inte har tillgång till grundläggande medicinsk vård.

Platser

  • Loma Linda

    Campus Street,11175, 92350, Loma Linda

    Program

    Frågor