Keystone logo
Kingston University MSc i kliniska tillämpningar av psykologi
Kingston University

MSc i kliniska tillämpningar av psykologi

Kingston upon Thames, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9 860 / per year *

På Campus

* hemma heltid: £9 860 | internationell heltid: £16 200

Introduktion

Varför välja den här kursen?

Denna kurs kommer att fördjupa dina kunskaper och du kommer att få färdigheter som är relevanta för klinisk och rådgivande psykologi och psykoterapi.

Kursen behandlar yrkesfrågor som är relevanta för klinisk utövare, såsom riskbedömning, etiska dilemman och mångfald i klinisk praktik, samt grundläggande rådgivning och kognitiv beteendeterapi.

Genom en avhandling kommer du att forska in ett valt område på djupet. Tidigare placeringsorganisationer inkluderar Kingston Hospital, Improving Access to Psychological Therapies (IAPT), psykvård för vuxna, Place2Be, Paiwand, Pyramid och Rise. Om du redan har säkrat en placering innan du påbörjar kursen kan vi erbjuda forskarplaceringar på vår psykologiska institution.

Observera att kursen inte leder till en direkt yrkeskvalifikation som klinisk psykolog, eller garanterar tillträde till utbildning på doktorandnivå i klinisk eller rådgivande psykologi.

Skäl att välja Kingston University

  • Du kan få praktisk erfarenhet genom en praktikplats. Universitetet har kontakter med välgörenhetsorganisationer, samhällsgrupper och sjukhus.
  • Du kommer att undervisas av akademiker som är forskare och/eller praktiker inom klinisk och hälsopsykologi.
  • Besökande kliniska och rådgivande psykologer kommer att hålla föreläsningar om sitt arbete i specialiserade kliniska miljöer och populationer.

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor