Keystone logo
Kingston University Master i barnmorska med legitimerad barnmorska för legitimerade sjuksköterskor (vuxen)
Kingston University

Master i barnmorska med legitimerad barnmorska för legitimerade sjuksköterskor (vuxen)

Kingston upon Thames, Storbritannien

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9 250 / per year *

På Campus

* hemma heltid: £9 250 | internationell heltid: £16 200

Introduktion

Varför välja den här kursen?

Denna tvååriga kurs är idealisk för legitimerade vuxna sjuksköterskor som redan har studerat på examensnivå och vill skaffa sig kunskaper och färdigheter för att registrera sig som barnmorska vid NMC.

Det ligger en betoning på undervisning i kliniska färdigheter och vi strävar efter att se till att dina kliniska placeringar återspeglar de moduler du studerar, så att du kan integrera teori och praktik. Du kommer att arbeta med barnmorskor på sjukhus och i samhället, ta hand om kvinnor och födande människor, och deras familjer genom graviditet och förlossning och ge postnatal vård.

Du kommer att undervisas av erfarna barnmorskor, hälsovårdsspecialister och bredare NHS-experter. Du kommer att studera barnmorskeyrket och praktiken, inklusive ett brett utbud av ämnen som ger den vetenskapliga kunskapsbasen för barnmorskepraktiken, såsom mödra- och neonatalfysiologi och vård; hälsofrämjande och utbildning; professionella, etiska och juridiska frågor; och forskning.

Skäl att välja Kingston University

  • Kingston är nr 1 i London och nr 6 i Storbritannien totalt sett för omvårdnad och barnmorska (Guardian league tabeller 2022).
  • Dessa kurser finansieras av regeringen med lönestöd värt motsvarande mittpunkten av AFC-band 5 och ett studieavgiftsbidrag på upp till £9 250 per student och år, pro rata för kursens längd (studenter som börjar september 2022) .
  • Du kommer att erbjudas ett brett utbud av klinisk erfarenhet inom lokala NHS Trusts och det omgivande samhället.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Faciliteter

Om skolan

Frågor