Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences Associate of Science – Arbetsterapiassistent
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Associate of Science – Arbetsterapiassistent

Draper, Amerikas förenta stater

20 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 38 175

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Vårt ackrediterade OTA-program är utformat för att ta emot distansstuderande så att du kan få din arbetsterapiassistent Associate of Science-examen och gå in i ett av de snabbast växande yrkena på så lite som 20 månader!

Vårt OTA-program i en överblick

Starta omedelbart. Avsluta framgångsrikt.

 • Flexibelt format.Allmänna utbildningskurser är integrerade i programmet för att komplettera och förbättra våra OTA-kurser. Vissa av dessa allmänna utbildningskurser erbjuds online, vilket skapar ytterligare flexibilitet för våra studenter.
 • Licensiering.En examen från vårt OTA-program är berättigad att ta National Board for Certification in Occupational Therapy (NBCOT). Efter att ha klarat provet, lämnar studenterna sedan in för statlig licensiering för att få anställning.
 • Distansstuderande.Lokala studenter och studenter på distans kommer att njuta av vårt flexibla, blandade klassrum med majoriteten av kurserna genomförda online. Studenter krävs endast på campus för personliga laborationer under 2:a, 3:e och 4:e terminerna som äger rum vid Joyce University i Draper, Utah. *Studenter måste vara bosatta i följande stater för att ansöka till detta program: Arizona, Colorado, Idaho och Montana, Nevada, Oregon, Washington, Texas eller Utah
 • Inga förkunskaper.Det finns inga tidigare universitetsförutsättningar som krävs för antagning till vårt OTA-program.

Lärande resultat för en livstid av framgång

Syftet med examensprogrammet Arbetsterapiassistent Associate of Science är att förbereda akademiker med de grundläggande färdigheter, professionella attityder och övningskompetenser som behövs för att lyckas i sina roller som arbetsterapiassistenter.

 • Använd arbetsterapiramverket: Domän och process, 4:e upplagan. att prioritera, planera och genomföra oberoende och samverkande terapeutiska insatser som fokuserar på "ockupation" som medel och mål.
 • Samarbeta med klienter och vårdteamet för att designa och implementera klientcentrerad vård som inkluderar verkligheten, erfarenheterna och värderingarna hos olika befolkningsgrupper.
 • Implementera professionell kommunikationsförmåga när du interagerar med klienter och medlemmar i vårdteamet.
 • Delta i professionella organisationer, samhällsengagemang och livslångt lärande.
 • Främja hälsa och välbefinnande bland individer, samhällen och befolkningar.

Program

Vår OTA-examen är ett 66-kredittimmarsprogram som består av 75 veckor (5 terminer) och erbjuds som ett blandat format (på marken och online). Eleverna kommer att lära sig att arbeta med individer och grupper som upplever svårigheter att delta i och/eller slutföra vardagsuppgifter till följd av fysisk skada eller sjukdom, psykisk ohälsa, utvecklings- eller inlärningssvårigheter eller åldrandeprocessen. Distansstudenter måste delta på Draper, Utah campus för laborationer under 2:a, 3:e och 4:e terminerna av programmet.

Kursuppgifter

Kurserna kommer att bestå av föreläsningar, laborationer och fältarbete. Studenter lär sig att använda evidensbaserad praxis, yrkesbaserade och klientcentrerade tillvägagångssätt för patient-/klientvård för att hjälpa klienter att uppnå sin högsta nivå av funktion och oberoende för att förbättra klientens livskvalitet.

Skicklighets träning

Studenter måste genomföra 16 veckors nivå II fältarbete. Under dina fältkurser kommer du att implementera användningen av arbetsterapiramen för att tillhandahålla lämpliga insatser till en mångfaldig population av personer på en vård-, utbildnings- eller samhällsplats. Fakultets- eller kliniska utbildare är närvarande för att hjälpa dig att vägleda dina lärandeupplevelser och kliniskt beslutsfattande.

Höga betyg. Hög tillfredsställelse.

 • 100 % godkänd NBCOT-prov
 • 83 % studentretention (2019–2021)
 • 82 % arbetsförmedlingsgrad

Källor: Skolprestationer (nbcot.org)

Antagningar

Vårt OTA-program gör det enkelt att börja din nya karriär. Antagning till programmet kräver bevis på gymnasieexamen, en godkänd drogskärm och bakgrundskontroll och ett inträdesprov som kallas TEAS-test (Test of Essential Academic Skills), tillsammans med andra allmänna krav.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master of Arts in Counseling: Klinisk rehabiliteringsrådgivning
  • San Antonio, Amerikas förenta stater
 • Civilingenjör i arbetsterapi
  • Worcester, Amerikas förenta stater
  • Manchester, Amerikas förenta stater
 • Kandidatexamen i övningsvetenskap med koncentration i arbetsterapi före arbetsterapi
  • Nashville, Amerikas förenta stater