Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Introduktion

Vi förbereder våra studenter för att anta utmaningarna i en dynamisk, meningsfull karriär, beväpnade med självförtroende och medkänsla för att göra en bestående inverkan på sina patienter och deras samhällen.

Vårt uppdrag

Att förbereda människor för att fungera som kompetenta yrkesverksamma, för att avancera sina karriärer och att bedriva livslångt lärande.

Institutionella läranderesultat

Alla utexaminerade är utbildade i att:

  • Använd evidensbaserad forskning i praktiken
  • Tjäna olika samhällen och intressenter
  • Visa färdigheter i livslångt lärande
  • Uppträda som kompetenta proffs

Vår vision

Vi strävar efter att skapa inlärningsmiljöer som kommer att förändra livet för de människor vi tjänar, vilket gör det möjligt för dem att ha en större positiv inverkan på sina samhällen.

Omvårdnad och sjukvård är vad vi gör

Joyce är mest känd för sjuksköterskeutbildningen. Vi erbjuder omvårdnad före och efter licensiering Pathways utformad för att stödja studenter oavsett var de befinner sig och tidigare universitetserfarenhet. Oavsett om du är ny inom omvårdnad eller vill avancera din sjuksköterskekarriär kan vi hjälpa dig att nå dina mål.

Vårt engagemang för hälsovetenskap går utöver omvårdnad. Med vårt arbetsterapiassistentprogram stödjer vi studenter som söker en meningsfull karriär inom arbetsterapi.

Joyce är en blomstrande institution med en levande lärandegemenskap bestående av enastående studenter, duktiga alumner och fantastiska lärare som är ämnesexperter inom sina respektive områden – alla engagerade i att ta hand om studenter, patienter och varandra.

Som Joyce-student bör du förvänta dig att bli utmanad, berikad och förvandlad. Vi utmanar våra elever eftersom de yrken de söker kräver individer som är värda stort förtroende. Vi berikar våra studenter så att de som utexaminerade kan fortsätta att berika sina samhällen. Slutligen, trogen Joyce i dess kärna, bör du förvänta dig att röra dig snabbt, aldrig offra kvalitet och vara en fanbärare bland dina kamrater.

Platser

  • Draper

    12257 Business Park Dr, Draper, UT 84020, 84020, Draper

    Frågor