Keystone logo
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Introduktion

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (BSPH), den nummer ett rankade skolan för folkhälsa i världen, är tillägnad förbättring av hälsa för alla människor och utbildning av en mångsidig global gemenskap av forskare, folkhälsopersonal, och andra i positioner för att främja allmänhetens hälsa.

Våra studenter, fakulteter och forskare räddar liv varje dag. På BSPH kommer du att lära dig tillsammans med ledare som gör episka bidrag till allmänhetens hälsa – lokalt, nationellt och globalt.

Ledda av kända experter som aktivt arbetar inom området, erbjuder vi personliga och online magisterexamen, doktorsexamina och certifikatprogram utformade för arbetande yrkesverksamma.

Med över 80 centra och institut vid BSPH, finns det otaliga möjligheter för elever att ta sig ut ur klassrummet och in i samhället för att omsätta folkhälsolösningar i handling.

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health är där du kommer att få kunskap om den verkliga världen och underblåsa din passion för att förbättra hälsan under alla stadier av livet, för att säkerställa att omständigheterna inte dikterar hälsans öde.

Följ med oss för att skydda hälsan och rädda liv – miljoner åt gången. Begär information om våra examina idag.

Studentberättelser

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • USA Online

  USA Online, Amerikas förenta stater

  • Baltimore

   North Wolfe Street,615, 21205, Baltimore

   Frågor