Keystone logo
JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

JAMK University of Applied Sciences

Introduktion

Välkommen till Jamk

Vår yrkeshögskola ligger i mellersta Finland och är en del av ett större kunskapsnav som skapar språngbrädor för en bättre framtid. Det finns en efterfrågan på Jamk-utexaminerade: de har kunnandet, rätt sorts attityd och stolthet över sina yrkesskickligheter. Att vara professionell ger dig fler valmöjligheter i livet och karriären.

Ladda din kreativitet - här på Jamk. Din framtid börjar här!

Välj din egen väg från sex studieområden

Skaffa en praktiskt inriktad kandidat- eller magisterexamen och starta din egen internationella karriär i Jyväskylä, Finland. Kandidatexamina består av 210–240 högskolepoäng och deras normala genomförandetid varierar från 3,5 till 4 år.

Nästa ansökningstid för både kandidat- och masterprogram som bedrivs på engelska är 8 – 22 januari 2025. Våra studieområden inkluderar Företagsekonomi , IKT , Turism och gästfrihet , Socialtjänst och hälsovård , Teknik och transport , och Professionell lärarutbildning .

Staden Jyväskylä

Jyväskylä har fyra vackra årstider som sträcker sig från varma gröna somrar till skarpa vita vintrar. Staden ligger i mellersta Finland och är omgiven av många vackra sjöar och vacker natur. Både Finland och Jyväskylä är säkra platser att studera och bo på. Jyväskylä är mycket dynamiskt. Vi har många sport- och kulturaktiviteter, för att inte tala om restauranger och caféer!

Dyk in i de möjligheter Jyväskylä erbjuder på visitjyvaskyla.fi! !

Statistik

På JAMK University of Applied Sciences har vi mer än 1 100 internationella examensstudenter från över 80 länder. Det finns lika många historier som det finns studenter! Läs berättelser om studenter och alumner på vår hemsida.

  Campus funktioner

  Faciliteterna på JAMK kombinerar en avslappnad atmosfär med högteknologi.

   Antagningar

   Nästa gemensamma ansökningsperiod för JAMK :s examensprogram på engelska är 8 - 22 januari 2025 kl. 15.00 finsk tid.

   Platser

   • Jyväskylä

    Main campus: Rajakatu JAMK University of Applied Sciences Rajakatu 35 40200 Jyväskylä, 40200, Jyväskylä

   Frågor