Keystone logo
James Madison University

James Madison University

James Madison University

Introduktion

Vi vet att framgång kräver lika delar intellekt och handling. På JMU är det vad Being the Change handlar om.

När studenter som tar examen från James Madison University stolta går över scenen för att ta emot sina diplom, är de mer än bara utbildade. De är medlemmar i en gemenskap av görare. De vet hur man får saker att hända. De har finslipat sin förmåga att tänka kritiskt. De har lärt sig vikten av en stark arbetsmoral och de har blivit engagerade i och skickliga på att samarbeta med andra. Diplom i handen, de lämnar campus fast beslutna att leva meningsfulla liv och satsa på syften.

Bara två timmar från Washington DC håller JMU snabbt på att bli en av landets ledande lampor inom högre utbildning. Det beror på att studenter har ovanligt engagerade relationer med lärare i världsklass som är på JMU för att de vill söka kunskap och undervisa begåvade studenter.

JMU-studenter, fakulteter och alumner använder lika delar intellekt och handling för att lyckas i alla slags strävanden: de främjar innovation och upptäckter, leder inom näringslivet, främjar kulturen, förbättrar hälsovården, reformerar utbildningen, förnyar civilsamhället, tävlar i friidrott — de är Being the Change på alla tänkbara sätt.

Statistik

Plats: Harrisonburg, VA

Studerande på grundnivå: 20 070

Doktorander: 2 096

Program för studier: 139

Förhållandemellan student och fakultet: 16:1

Skolan ranking

#1 Mest rekommenderade offentliga universitet i USA av Wall Street Journal och Times Higher Ed

#1 Bästa college i Virginia för att få ett jobb från US Department of Education statistik sammanställd av Zippia

TOPP 10 Bästa offentliga grundutbildningen i USA av US News& World Report

  Campus funktioner

  Inbäddat mellan bergskedjorna Blue Ridge och Allegheny i den västra delen av Virginia, erbjuder JMU:s campus fantastisk utsikt över Shenandoah-dalen. Vår vackra omgivning och bildperfekta campus är det som gör JMU till den mest Instagrammediserade platsen i delstaten Virginia.

  Det finns alltid något att göra på campus: Konserter, filmer, sportevenemang, pjäser, gästföreläsare, konstinstallationer, ett planetarium, ett 125 hektar stort arboretum; listan fortsätter och fortsätter. Med 30 restauranger på campus har JMU också rankats i decennier bland de 15 bästa skolorna i USA för restauranger .

  Washington, DC och Richmond, Virginia, ligger bara två timmar bort med bil. En regional flygplats ligger 20 minuters bilresa bort och har direktflyg till stora knutpunkter i DC och Chicago. Virginia och regionen erbjuder många möjligheter till underhållning, kulturell berikning och utforskning av historien.

   Antagningar

   Börja din ansökan redan idag på JMU:s hemsida.

   JMU virtuell rundtur

   Ta en virtuell rundtur på JMU:s campus

   Antagningskrav för programmet

   Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

   Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

   Platser

   • Harrisonburg

    S Main St,800, 22807, Harrisonburg

   • Florence

    Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2, 50125, Florence

    Frågor