Keystone logo
Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Introduktion

Istituto Stomatologico Toscano, det bästa stället att lära sig

Istituto Stomatologico Toscano , en stiftelse för klinisk, forskning och avancerad utbildning i tandvård, är inriktad på tandläkare och tandhygienister, assistenter för tandläkare och sjukvårdspersonal för att utbilda proffs inom förebyggande och behandling inom tandområdet.

Livslångt lärande, för alla som arbetar inom hälsosektorn, är viktigt för att hålla jämna steg med tekniska framsteg och utveckla effektivare och mindre invasiva behandlingar. Detta är just det primära uppdraget för Istituto Stomatologico Toscano, vars proffs överför till studenter och proffs som vill fortsätta utveckla sina färdigheter.

Erfarenhet och hög lärarnivå Vetenskaplig relevans

Dedikerade utbildningsanläggningar Strategisk plats

Istituto Stomatologico Toscano från Lido di Camaiore, i provinsen Lucca, hanterar utbildning och utveckling av fortbildningsprogram för tandläkare, tandhygienister och tandläkarassistenter.

Högskolan är inriktad på både studenter som har fått en treårig examen och de som har fått en specialist- eller old-school magisterexamen, liksom för yrkesverksamma som vill komma tillbaka i spelet, fördjupa sina färdigheter och öka kvaliteten på de tjänster de erbjuder sina patienter.

Du kan begära information om startkurser, antagningsförfaranden och registreringskostnader genom att skicka ett meddelande. En av våra anställda kommer att kontakta dig och ge dig all information du behöver.

20År med bildande

150Kurser som tillhandahålls

3000Deltagare

Partner för institutet

Sedan starten har institutets utbildningsverksamhet varit och organiserad i samarbete med ett flertal italienska och utländska universitet och baseras idag på ett utbrett samarbete med Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences i Rom (UniCamillus).

UniCamillus är ett nytt universitet som uteslutande ägnas åt medicinska och hälsovetenskap. Dess yrke är internationell och riktar sig till italienska, europeiska och icke-EU-studenter som ser till medicin och medicin med en global mening.

Det didaktiska erbjudandet är mycket brett och inkluderar praktiska utbildningskurser för patienter, avancerade utbildningskurser, specialiseringskurser och M- och I- och II-masters på ett eller flera akademiska år.

138680_pexels-photo-305565.jpeg

IST-aktiviteter

Istituto Stomatologico Toscano representerar i grunden en forskarutbildning för tandvård och organiserar universitetsmästarkurser på nivå I och II, specialiseringskurser, praktiska kurser för patientutbildning samt avancerade kurser.

Alla yrkesverksamma har en lång och kvalificerad erfarenhet av att organisera och genomföra universitetskurser som garanterar hög kvalitet på undervisningen.

Ämnen som behandlas i kurserna i IST

Det didaktiska programmet för avancerade utbildningskurser inom tandvård påverkar alla tandvårdsdiscipliner, med deltagande av högt kvalificerade lärare, både italienska och internationella.

Alla de mest intressanta ämnena inom modern tandvård behandlas, inklusive implantologi, oral kirurgi, periodontologi, tandläkare, kosmetisk tandvård, juridisk tandvård, konservativ, laserimplantat, munhygien, speciell patientbehandling, datorassisterad implantologi, datorassisterad implantologi , regenerativ och rekonstruktiv tandkirurgi och forskningsmetodik.

Fortsättningsutbildning för tandläkare

Alla som arbetar inom hälsosektorn måste ta uppfriskningskurser för kontinuerlig yrkesutbildning. Dessa studier erbjuder proffs möjligheten att ständigt förnya sin kunskap, upptäcka de senaste innovationerna inom teknik och erbjuda bättre service till alla sina patienter.

På området tandvård har IST i över tio år erbjudit våra kunskaper och erfarenheter från våra högt kvalificerade lärare. Kontakta IST via kontaktformuläret för att begära ytterligare information.

doctor, medical, medicine

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences in Rome (UniCamillus)

Ett universitet som uteslutande ägnas åt hälsa och medicinska vetenskaper

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) - ett universitet som uteslutande ägnas åt hälso- och medicinska vetenskaper. UniCamillus fick godkännandet av universitetsreglerna och utbildningsförordningarna den 20 juni 2017 av CUN (italienska nationella universitetsrådet) och ackrediteringen av ANVUR (italienska nationella byrån för utvärdering för universitet och forskning) den 5 september 2017.

Den 28 november 2017 undertecknade ministeriet för utbildning, universitet och forskning dekretet som inrättade universitetet, senare registrerat vid revisionsrätten och publicerat i den italienska lagens officiella tidning nr. 3 den 4 januari 2018.

Uppdrag

Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus) välkomnar studenter från hela världen och utbildar dem till att bli läkare eller hälso-och sjukvårdspersonal mångsidiga och fokuserade också på sjukdomar i fattiga länder.

Av denna anledning riktas universitetet särskilt till studenter från EU och icke-EU-länder som visar ett humanitärt, vetenskapligt och professionellt intresse för hälsoproblem som särskilt drabbar utvecklingsländerna. UniCamillus akademiker kommer alltid att tänka på de humanitära värden som förvärvats under studietiden, särskilt patientens värdighet, betraktas som en människa med sin egen känslighet. Universitetet är sekulärt och välkomnar studenter av alla tro.

Universitetets uppdrag är inspirerad av Camillus De Lellis: i slutet av 1500-talet bidrog han väsentligt till att fastställa kriterier och organisera ett effektivt sjukvårdssystem, genom att utarbeta och implementera det första moderna förfarandet för sjukhusvård, upprätta grundläggande principer om respekt och värdighet för patienten.

Utbildningsmål

Utbildningsprogrammet syftar till att utbilda läkare och hälso- och sjukvårdspersonal som kan verka på världsnivå för att tillgodose hälsobehovet också i privilegierade länder. I linje med UniCamillus humanitära uppdrag läggs under studievägen tonvikt på de sammanhang som finns mellan innehållet i grundläggande och kliniska vetenskaper, med särskild uppmärksamhet på medicinens tvärvetenskap.

I enlighet med universitetets internationella dimension undervisas många examenskurser på engelska. Utbildningsverktyg och stödprogram finns tillgängliga för att hjälpa eleverna att förbättra sina kunskaper i engelska under kurserna tills de når den nivå som krävs för att använda sina kvalifikationer i de flesta länder i världen utan språkbarriär.

Platser

  • Lido di Camaiore

    Lido di Camaiore, Camaiore, Lucca, Tuscany (Italy), , Lido di Camaiore

  • La Spezia

    La Spezia, Italien

    Frågor