Keystone logo
Institute Of Health And Nursing Australia

Institute Of Health And Nursing Australia

Institute Of Health And Nursing Australia

Introduktion

Institute Of Health And Nursing Australia (IHNA) är en av Australiens främsta kvalitetsutbildare. Institutets nyckelområden inom expertis och kursleverans är omvårdnad, hälso- och samhällstjänster som äldreomsorg, funktionshinderstöd och utbildning och vård i tidig barndom, med forskning och utveckling på gång inom nya områden som hälsovård och engelska språkstudier.

IHNA är en snabbt växande, dynamisk och kvalitetsdriven institution som arbetar för ständiga förbättringar och arbetar hårt för att utveckla, implementera och leverera kurser och program för professionell utveckling.

Studentvälfärd och administrativt och utbildningsstöd är avgörande för IHNA från ansökningstidpunkten till tidpunkten för examen - och därefter. Oavsett leveranssätt, ansikte mot ansikte eller e-lärande, studenter stöds och motiveras individuellt av institutets utbildare.

IHNA-studenter drar nytta av fullt utrustade campus med moderna faciliteter och bekvämligheter, inklusive toppmoderna omvårdnads- och datalaboratorier, ett studentbibliotek, audiovisuellt utrustade klassrum och studenter som bryter ut områden.

Allt detta kombinerar för att säkerställa IHNA: s betydande bidrag till den australiska arbetskraftens utbildningsbehov, särskilt inom vårdyrken.

aboutus_screen

Platser

  • Upper Heidelberg Road,597, 3081, Heidelberg Heights

Frågor