Keystone logo
Institute Of Clinical Acupuncture & Oriental Medicine Doktor i akupunktur (DAc) med specialisering i kinesisk örtmedicin
Institute Of Clinical Acupuncture & Oriental Medicine

Doktor i akupunktur (DAc) med specialisering i kinesisk örtmedicin

Honolulu, Amerikas förenta stater

0 Hours

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

Doktorandprogrammet är en utveckling av läroplanen för magisterexamen, med betoning på avancerade kliniska kompetenser och kinesisk örtmedicin. DAC-utbildningsprogrammet uppgår till totalt 3.450 timmar (192 hp) standarder för integrerad och samverkande vårdhantering, evidensinformation, biomedicinsk diagnos, akupunkturterapi och kinesisk örtmedicin. För att främja kritiskt tänkande samtidigt som den yrkesmässiga utvecklingen förbättrades tillsattes avancerade kurser om forskning i orientalisk medicin, avhandling, diagnostisk testning och samarbetsvård för att stärka läroplanen.

Studenterna kommer att ha möjlighet att behandla patienter på en sjukhusinställningsklinik. De avancerade kompetenserna är utformade för att utrusta våra doktorander för att effektivt kommunicera med patienter, andra vårdgivare och samhället om säkerheten, effekten och principerna för AOM, inklusive klassiska teorier och modern forskning. Dessutom kommer DAC-programmet att erbjuda avancerad utbildning om orsaker och manifestationer av sjukdomar enligt kinesisk och västerländsk medicin.

DAC-programmet kommer att kritiskt utvärdera metoden och slutsatserna från kvantitativ och kvalitativ forskning. Doktorander kommer att delta i ett tvärvetenskapligt hälso- och sjukvårdssystem och samarbeta i ett teambaserat tillvägagångssätt inom alla vårddiscipliner. Utbildningen kommer att innefatta att identifiera förhållanden som kräver remiss för akut medicinsk vård, biomedicinsk konsultation och diagnostisk testning, långvarig fallhantering eller andra vårdgivares tjänster.

Allmänt meddelande

Institutet för klinisk akupunktur och orientalisk medicin och dess Master of Acupuncture-program med en kinesisk örtmedicinsk specialisering (MSOM) är ackrediterad av Ackrediteringskommissionen för akupunktur och orientalisk medicin (ACAOM). Ackrediteringsstatus och anteckningar kan visas i ACAOM-katalogen.

ACAOM erkänns av USA: s utbildningsdepartement som den specialiserade ackrediteringsbyrån för institutioner / program som förbereder akupunktur och asiatiska läkare. ACAOM ligger på 8941 Aztec Drive, Eden Prairie, Minnesota 55347; telefon 952 / 212-2434; fax 952 / 657-7068; www.acaom.org

Institutet för klinisk akupunktur och orientalisk medicin och dess doktor i akupunkturprogram, godkänt för att börja anmäla studenter, är ännu inte ackrediterat eller ackrediterat av ACAOM. Kandidater från detta program anses inte ha examen från ett ACAOM-ackrediterat eller pre-ackrediterat program. De kan inte förlita sig på ACAOM-ackreditering eller för-ackreditering för professionell licensiering eller andra ändamål.

Detta doktorandprogram är berättigat till ACAOM-ackreditering och ICAOM söker för närvarande ACAOM-för-ackreditering / ackreditering för programmet. ICAOM kan dock inte försäkra att ACAOM kommer att bevilja för ackreditering eller ackreditering.

Om skolan

Frågor