Keystone logo
Illinois Institute of Technology Kandidatexamen i beteendehälsa och välmående
Illinois Institute of Technology

Kandidatexamen i beteendehälsa och välmående

Chicago, Amerikas förenta stater

126 Hours

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48 670 *

På Campus

* för 18 kredittimmar för läsåret 2022–2023 I $29 628 för Mies Campus

Introduktion

En andraårsläkare kan behandla 80 procent av människor med hjärtsjukdom genom att ge enkel vägledning: ät bättre, träna mer och sova och sluta röka. Lätt, eller hur? Problemet är att veta vad man ska göra är mycket lättare än att veta hur man gör det. Livsstilsvanor är grundade i år av subtil misshandel av våra kroppar. På så sätt är dessa inte problem för medicin; de är frågor för psykologi.

Som student på Bachelor of Science i Behavioral Health and Wellness-programmet vid Lewis College of Human Sciences kommer du att utveckla din förståelse för hur livsstilsval påverkar hälsan över tid, och hur man utformar individualiserade program för att främja ett hälsosamt liv, oftast relaterat till kost, träning och tobaks- och alkoholanvändning. Du kommer också att bli en patientförespråkare, som utbildar patienter om hur man kan styra genom den skrämmande byråkratin inom hälso- och sjukvården.

Programöversikt

Vi är intresserade av hur livsstilsval påverkar hälsa och välbefinnande. Våra elever lär sig att skapa individualiserade program för att främja ett hälsosamt liv, oftast relaterade till kost, träning och tobaks- och alkoholanvändning. De lär sig också att vara goda patientförespråkare.

Beteendehälso- och välmåendeprogrammet kommer att ge studenterna en bred förståelse för hur livsstilsval påverkar hälsan och hur vårdpersonal utformar program för att främja hälsosamma livsstilsval. Studenterna kommer att utveckla en förståelse för tre kärnområden:

  • Interventionsutveckling och implementering
  • Samordning av samhällsvård
  • Folkhälsopolitik

Att främja färdigheter inom dessa sammanhängande områden kommer att förbereda akademiker för ett brett utbud av hälso-/friskvårdsyrken inom privat näringsliv och industri, samhällsorganisationer och hälsovårdsmiljöer.

Beteendehälsa och välmående examen är utformad som ett tvärvetenskapligt program, som kombinerar kurser i psykologi, sociologi, statsvetenskap och näringsvetenskap för att ta itu med hälsofrämjande på individuell, institutionell och samhällelig nivå. Läroplanen för den beteendemässiga hälsa och välbefinnande major kommer att ge eleverna en bred förståelse för det psykologiska, sociala och kulturella sammanhanget för hälsobeteende, inklusive relaterade teorier, färdigheter och framväxande teknologi.

En flexibel läroplan gör att graden kan anpassas efter studenternas intressen och karriärmål. Studenter kan välja att specialisera sig inom hälsopsykologi, folkhälsa eller nutrition. Utbildningsprogrammet kommer att innehålla ett slutstensprojekt utformat för att integrera och tillämpa de begrepp och färdigheter som lärts genom hela läroplanen. Slutstenen kommer att vara ett individuellt skräddarsytt projekt som definieras i samarbete med en fakultetsrådgivare som vanligtvis kommer att involvera en fältplacering och kan innehålla en forskningskomponent.

Varför Illinois Tech är ett av de mest prisvärda universiteten i landet

Som Illinois Tech-student kommer du automatiskt att övervägas för vårt universitets generösa institutionella stipendier. I genomsnitt ger detta en besparing på $107,472 på undervisning och bostäder för varje student under dina fyra år på Illinois Tech ($134,340 för fem år, baserat på höstens 2021-siffror).

Vi är fast beslutna att dramatiskt minska kostnaderna för din examen, så att du kan fokusera på lärande vid ett av de mest dynamiska och innovationsdrivna universiteten i landet.

Vill du ha fler bra anledningar?

  • Utöver vårt institutionella stipendium tilldelar Illinois Tech i genomsnitt våra studenter ytterligare $34,412 vardera i behovsbaserat undervisningsstöd under fyra år ($43,015 för fem år). (bland FAFSA-ansökare, hösten 2021)
  • Vi är den #44 bästa skolan i landet (US News & World Report)
  • 98 % av våra elever får någon form av ekonomiskt stöd
  • Den genomsnittliga ingångslönen för våra studenter är $63 938

Faciliteter

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor