Keystone logo

IESDE School of Management

A logo

Introduktion

om IESDE

Den Institutet för avancerade studier i Management (IESDE) Det är mycket mer än en skola som specialiserat sig på företagsledningen företag: ett utrymme för att förändra liv, yrke, karriär, affärer och miljö av företagare och chefer som deltar våra program.

Det vill säga, försöker den integrerade utvecklingen av dess deltagare.

Den IESDE positionerar sig som en ledare bland handelshögskolor i Latinamerika. För 20 år har han påverkat utvecklingen och omvandlingen av dess mer än 1500 studenter: företagsledare och direktörer av olika och prestigefyllda organisationer Puebla och regionen.

Efter genomgången av programmet, har våra deltagare haft en upplevelse som förvandlar honom och hans organisation; utveckla eller finslipa sina ledaregenskaper och ledaregenskaper som tillåter dem att bättre anpassa sig till ständiga förändringar av organisationer står inför i en global värld.

MÅL

Det grundläggande syftet med IESDE är att överföra kunskap och praktik av företagsledning. Också genom ledning av våra studenter omvandla organisationer och därigenom främja den socioekonomiska utvecklingen i Mexiko ett hållbart sätt.

De principer som vårt arbete bygger på är:

  • Bättre ledarskap som en grundpelare i den politiska verksamheten.
  • Utvecklingen av ledarskap och utbildning entreprenör.
  • Främja disciplin med global verksamhet vision.
  • Syra en hög beslutskriterium i deltagare.
  • Inkludera en etisk känsla och socialt ansvar i verksamheten.

Platser

  • 15 Norte 1-A Col. Centro Puebla,, 72000, Puebla City

Frågor