Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Introduktion

iCLA kommer att hålla ett online-öppet campusevenemang för internationella studenter den 12 november

Registrera dig här för att gå med oss

Välj liberal konst. I Japan.

International College of Liberal Arts ( iCLA ) är en fyraårig, amerikansk stilhögskola där det primära undervisningsspråket är engelska. Studenter kan välja mellan ett brett utbud av kurser som en del av en innovativ läroplan som leder till en kandidatexamen i International Liberal Arts. Bara 90 minuter väster om Tokyo kombinerar iCLA en multikulturell inlärningsmiljö med en vackert traditionell japansk miljö i skuggan av Fuji. iCLA erbjuder studenterna den unika möjligheten att fördjupa sig i själva kärnan i den japanska kulturen, samtidigt som de förvärvar en modern och globalt relevant utbildning vid våra toppmoderna anläggningar.

Alla iCLA studenter har en iCLA liberal arts college när de studerar mot vår innovativa Bachelor of International Liberal Arts-examen. iCLA läroplanen utformades för att odla kritiskt, kreativt, oberoende och globalt tänkande. iCLA studenter lär sig att förvärva och analysera kunskap för att skapa sina egna svar på gamla frågor.

Vårt bostadsområde erbjuder en tvärkulturell levande upplevelse som säkerställer att teman för internationalisering och globalisering löper genom hela livet på iCLA , inte bara i klassrummet. Små interaktiva lektioner är kärnan i vårt pedagogiska synsätt. Låga förhållanden mellan lärare och studenter främjar nära förbindelser mellan instruktörer och studenter och förbättrar kommunikationen och samarbetet mellan studenterna själva.

Det första årets gemensamma erfarenhet inkluderar fokus på grundkurser och omnibuskurser som är ett utmärkt sätt för studenter att hitta det som är intressant för dem och fatta ett välgrundat beslut om deras huvudområde.

Under det andra året tittar studenterna närmare på sitt huvudämne samtidigt som de tar en mängd olika kurser och upplevelsebaserade lärandeworkshops. De traditionella huvudämnena i Global Business and Economics och Statsvetenskap berikas av integration med kurser i datavetenskap, psykologi och sociologi som ger djup och bredd. Kurser i konst, musik, språkkonst, scenkonst ges ett symbiotiskt förhållande i huvudområdena Japan Studies och Interdisciplinary Arts. Humanioras unika natur framhävs av "design ditt eget huvudämne"-filosofi där studenter kan välja ett brett utbud av kurser från olika discipliner och designa sina egna huvudämnen.

Under det tredje året har studenterna en god känsla för sitt specialområde och kan bedriva en fördjupning inom sitt huvudområde. Studenter kan studera utomlands (valfritt för internationella studenter) i en av över 60 partnerskolor spridda över 30 länder.

Under det sista året står seniorseminariet och Graduation Research Project (GRP) i fokus för studien. GRP tillåter studenter att visa upp sina färdigheter i skrivande, kritiskt tänkande och problemlösning som de har lärt sig under college. Studenter utvecklar självständigt tänkande genom att diskutera och dela sin forskning med kollegagruppen och gör sig redo att bestämma nästa steg efter college.

Antagningar

Hur man ansöker

Det är enkelt att ansöka till iCLA via vårt onlineansökningssystem. Det finns olika procedurer beroende på din antagningskategori enligt följande:

Internationella studenter kan ansöka online.Japanska studenter som har studerat under en utländsk läroplan i minst två år mellan årskurs 7-12 och uppfyller vårt engelska språkkrav på TOEFL iBT 76 (eller motsvarande accepterat färdighetstest) kan också ansöka via vårt internationella onlineansökningssystem, enligt samma riktlinjer som för internationella sökande.Japanska studenter som inte har studerat under en utländsk läroplan eller inte uppfyller våra engelska språkkrav, se detaljerna i vår ansökningsprocess för inhemska studenter på vår hemsida.

Ansökningsförfarande:

  1. Kontrollera att du uppfyller våra behörighetskrav och är berättigad att ansöka
  2. Fyll i onlineansökningsformuläret och ladda upp de nödvändiga dokumenten
  3. Betala ansökningsavgiften på 7 000 ¥
  4. Granskning av ansökningshandlingar och intervju
  5. Meddelande om resultat

Screeningmetod: Ansökningar utvärderas baserat på en omfattande genomgång av alla dokument, inklusive uppsatsen (Statement of Purpose) och en intervju. Sökande kommer att kontaktas individuellt via e-post angående antagning och stipendieresultat.

Platser

  • 2-7-17 Sakaori

Frågor