Keystone logo
Hardin-Simmons University Bachelor of Science - omvårdnad
Hardin-Simmons University

Bachelor of Science - omvårdnad

Abilene, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Patty Hanks Shelton School of Nursing ger studenterna två Pathways mot en BSN-examen - det traditionella fyraåriga BSN och online-RN-till-BSN-artikulationsprogram för redan licensierade sjuksköterskor att avancera sin omvårdnad till BSN-nivå.

Försköterskestudenter slutför den allmänna utbildningskärnan vid ett av våra två konsortiumuniversitet för den traditionella fyraåriga Pathway . Efter avslutad ansökan skickas till PHSSN. Som medlem i PHSSN-familjen kommer du att gå med i en grupp studenter från antingen Hardin-Simmons eller McMurry-universitet som, precis som ni själva, har antagits till sjuksköterskeprogrammet för att slutföra de sista två åren av sjuksköterskeutbildningen.

På din resa för att bli sjuksköterska får studenterna möjlighet att uppleva en introduktion till omvårdnad i några av områdets främsta vårdbyråer. Våra partnerskap med olika intressegrupper och många omvårdnadsspecialiteter kommer att utsätta dig för en mängd kunskap och expertis.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Magisterexamen i omvårdnad i omvårdnadsadministration
    • Online USA
  • Civilingenjör i omvårdnad
    • Online USA
  • Bachelor of Science i omvårdnad
    • Fairfax, Amerikas förenta stater