Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Introduktion

Vilka vi är

Vid GWs Columbian College of Arts and Sciences , forskar framgångsrikt, kritiskt tänkande är endemiskt, samarbete är konstant och verklig utbildning går hand i hand med lärande. På grund av högskolans avundsvärda läge i hjärtat av landets huvudstad börjar aktivt engagemang i klassrummet och fortsätter inom regeringshallarna, museets gallerier, laboratorierna vid NIH, NASA och DOE, ambassaderna för internationella diplomater och Smithsonian och andra värdefulla institutioners bakrum.

Högskolan är den intellektuella och kreativa ryggraden på universitetet, en plats där konst, humaniora, samhällsvetenskap och naturvetenskap samlas för att bilda ett slags idéer och möjligheter. Som ledare bland landets liberala konstinstitutioner på grund av en innovativ läroplan som betonar perspektiv, analyser och kommunikation, är studenterna utrustade med de kompetenser som krävs för att vara effektiva och ansvarsfulla medborgare i det 21: a århundradet. På professionell nivå och doktorandnivå samarbetar doktorander med en fakultet med forskare som inkluderar Fulbright-mottagare, prisbelönta koreografer, publicerade forskare och kritikerrosade författare för att främja ett spektrum av forskning om ämnen som sträcker sig från att kontrollera utsläpp av växthusgaser till att gräva in i autismens orsaker, prevalens och behandling.

Välkommen till Columbian College Graduate Studies

Forskarutbildningar i GW: s Columbian College of Arts and Science är en magnet för toppforskare och en katalysator för lärande och upptäckt inom ett brett spektrum av konst, humaniora och sociala och hårda vetenskapsområden. Våra examina och certifikat integrerar den högsta utbildningen, från våra världsberömda program inom ämnen som historia, statsvetenskap och offentlig politik, till vårt banbrytande arbete inom konstterapi, kriminalteknik och HBT: s hälsopolitik och praktik. En avancerad examen från ett av GW: s 82 konst- och vetenskapsprogram liknar ingen annan forskarutbildning.

Inte bara är vi steg från de mest inflytelserika institutionerna i Washington, DC, men våra fakultets- och alumni-nätverk inkluderar en extraordinär mängd internationellt erkända ledare. På Columbian College får du verktygen för att trivas både intellektuellt och professionellt.

Statistik

Konkurrenskraftig. Ansluten. Omfattande.

 • 2800 doktorander
 • 49 magisterexamen
 • 24 doktorsexamen
 • 15 examensbevis
 • 534 Heltids fakultet
 • 80 000+ Columbian College Alumni (bor i alla 50 stater och 120+ länder)

  Antagningsalternativ 2

  Columbian Colleges doktorand-, magister- och examenprogram erbjuder en transformativ upplevelse som förbinder studenter med några av de mest inflytelserika ledarna och institutionerna samtidigt som de samarbetar med offentliga och privata organisationer i landets huvudstad och runt om i världen.

  Våra doktorander är förberedda för akademiska och professionella framsteg genom en utbildning som är genomsyrad av rigoröst stipendium och praktisk tillämpning.

  Stipendier och finansiering, alternativ 2

  Alumnstatistik

  Rankning

  USA Today College Rankings

  • 7: e bästa college för statsvetenskap i USA

  2018 Akademisk rangordning av världsuniversitet

  • Topp 76-100 skolor inom samhällsvetenskap i världen

  US News & World Report

  • Historia, 59: e bästa i USA
  • Economics, 63: e bästa i USA
  • Engelska, 67: e bästa i USA

  Frågor