Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences BSc (Hons) i yrkesstudier inom omvårdnad
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) i yrkesstudier inom omvårdnad

Glasgow, Storbritannien

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1 820 / per year *

På Campus

* Hem / EU-studenter; £ 9250 RUK studenter; 11 500 £ Internationella studenter

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Ett professionellt utvecklingsprogram för kvalificerade sjuksköterskor, att fördjupa sina akademiska kvalifikationer till examensnivå eller hedersexamen; eller för att få ett examensbevis. Flera leveransmetoder och ett brett utbud av modulmöjligheter ger flexibilitet för att passa en rad hemma och internationella marknader. Rutter till utmärkelser kan skräddarsys för att möta individuella utövares personliga utvecklingsbehov och operativa krav och strategiska behov av serviceutveckling.

Varför välja det här programmet?

Vi är experter inom alla fyra områden av omvårdnad (vuxen, barn, inlärningssvårigheter och mental hälsa) samt hälsovård, barnmorska och folkhälsa.

GCU leder vägen för inter-professionell utbildning för vårdpersonal.

Detta program har utformats för att vara flexibelt och specialiserat så att du kan skräddarsy resultaten så att det passar dina behov och utveckling.

Ingångskrav

Alla anmälningskrav som anges här ska användas som en guide och representera det lägsta som krävs för att komma in för inresa. Sökande som gör ett villkorligt erbjudande om en plats kan uppmanas att uppnå mer än vad som anges.

Alla sökande måste vara kvalificerade sjuksköterskor, registrerade eller licensierade av tillsynsmyndigheten i sitt hemland. Typiska minimikrav på sjuksköterskekurs för direkt tillträde till honorskursen.

engelska språket

Sökande vars första språk inte är engelska kommer normalt att krävas för att hålla IELTS av totalt 7,0 varje element eller motsvarande.

Ytterligare information

Övriga akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer

Varje ansökan till GCU behandlas individuellt. Om du inte har de typiska akademiska behörighetskraven, men kan visa relevant arbetslivserfarenhet och / eller krediter från erkända yrkesorganisationer, kan du vara berättigad att gå in i kursen via universitetets system för erkännande av tidigare lärande.

Avgifter och finansiering

Avgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus. Vad är min studentavgift status?

Kursavgifter 2018/19

 • Hem: £ 1820
 • RUK: £ 9250 *
 • EU: £ 1820
 • Internationellt: 11 500 £

* Totala studieavgifter för RUK-studenter som fullgör en tre- eller fyraårig examen är begränsade till 27750 kr. Specifika avgifter är föremål för bekräftelse från den skotska regeringen och kan ändras när bekräftat.

Om du påbörjar dina studier i september 2018 eller januari 2019 är det årliga eller modulavgifter som gäller under din kursperiod. avgifter kan dock ändras. För fullständiga detaljer om hur avgifter kan ändras läs våra avgifter och återbetalningspolicy.

Studenter på deltidsprogram kan faktureras för hela årsavgiften eller för antalet moduler som avslutats per läsår. Studenter kan vara berättigade att betala detta i delbetalningar under året. Visa deltid och distansutbildning.

Extrakostnader

Förutom kursavgifter kan du uppleva extra kostnader under din tid på universitetet.

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Om du har några frågor eller förfrågningar om stipendier som är tillgängliga för 2018/19, är du välkommen att kontakta studentfrågor.

Internationella studentens startdatum

För nya internationella studenter börjar orienteringsevenemang den 14 september 2018. Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

Bedömningsmetoder

Vi använder ett brett utbud av inlärnings- och undervisningsmetoder för att säkerställa att du har både den nödvändiga kunskapen och förståelsen för företag och ledning samt en portfölj av intellektuella och personliga färdigheter.

Varje modul i programmet använder sin egen inlärnings-, undervisnings- och utvärderingsstrategi för att uppnå lärandemål. Bedömningsmetoder varierar mellan moduler och kan omfatta osynliga tentamina, klastester, uppsatser, förvaltningsrapporter, fallstudier, presentationer och grupparbete.

Lär ut metoder

Vi omfamnar framväxande inlärningsteknik, inklusive universitetets virtuella läromiljö GCU, Lär dig vad som används för att låta lärande och undervisning levereras flexibelt och detta kompletteras av studentengagemangsteknologier som Textwall. Programmet stöds av klinisk och akademisk expertis och främjar en studentcentrerad etos som stöder utvecklingen av autonoma och nutida utövare som kan bidra positivt till interprofessionala tillvägagångssätt för vårdleverans.

Vi använder föreläsningar, handledning, klinisk färdighetssimulering, onlineföreläsningar, seminarier och asynkrona diskussioner. En rad bedömningsmetoder kommer att användas som är lämpliga för innehållet och läget för varje moduls leverans.

Faciliteter

Interprofessional Clinical Simulation Center, ett fullt utrustat simulerat hem och sjukhusmiljö, belägen på campus, används för att ge möjligheter till utveckling och övning av kliniskt fokuserade psykomotoriska och psykosociala färdigheter i en säker, stödjande och högeffektiv inlärningsmiljö.

Digital inspelningsutrustning ligger ovanför varje sängområde vilket förbättrar feedbacken på elevernas prestanda genom att låta studenterna granska sin egen prestanda.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Kandidatexamen i sjuksköterskevetenskap
  • Winnipeg, Kanada
 • Associate of Science legitimerad sjuksköterska
  • Riverside, Amerikas förenta stater
 • Kandidatexamen i omvårdnad: RN-BS
  • Online USA