Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences BSc (Hons) i omvårdnadsstudier (vuxen)
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) i omvårdnadsstudier (vuxen)

Glasgow, Storbritannien

4 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1 820 / per year *

På Campus

* Hem / EU-studenter; £ 9250 RUK studenter; 11 500 £ Internationella studenter

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Vuxenomsorg är en dynamisk, givande och högkvalificerad vård och medkänsla karriär. Du kommer att utveckla olika färdigheter som sträcker sig från leverans av hälsoutbildning för individer från en mängd olika bakgrunder för att ge komplex vård för personer med flera akuta eller långsiktiga förhållanden.

Programmet syftar till att utveckla sjuksköterskor som kan leverera personcentrerad, säker och effektiv vård, arbetar med andra yrken och byråer i en ständigt föränderlig och komplex vårdmiljö.

Du kommer att uppleva en mängd olika kliniska placeringar och lär dig med ett brett spektrum av tekniker och metoder. Du kommer att genomföra klinisk praxis för 50% av kursen, i samhälls- och sjukhusplaceringar samt oberoende och frivillig branscherfarenhet.

Under placeringar är studenter engagerade i omvårdnad aktiviteter inklusive ge vård för en rad olika patienter som är relevanta för deras valda omvårdnad Pathway .

GCU: s inlärningsmiljö ger innovativa, flexibla och effektiva möjligheter att utveckla förståelse och omvårdnad, genom att använda metoder som blandning av online och ansikte mot ansikteundervisning och en toppmodern inter-professionell simuleringssvit.

Din karriär

Efter avslutad utbildning kan utexaminerade vara registrerade som registrerad sjuksköterska hos Nursing and Midwifery Council (NMC). Kandidater är utrustade med att ansöka om ett brett utbud av tjänster inom NHS, som arbetar nära patienter, kunder, serviceanvändare och vårdgivare och leder också ledning och forskning.

Vad du ska studera

År 1

Värderingar och rättigheter-baserad omvårdnadspraxis, hälsoförbättring, nutida vårdleverans, introduktion till evidensbaserad praxis.

År 2

Förväntande och alternativa tillvägagångssätt för vuxenomsorg, utveckla färdigheter för professionell omvårdnadspraxis (vuxen).

År 3

Vuxenomsorg för att stärka, aktivera och förbättra personvård, konsolidera yrkesskicklighet för omvårdnadspraxis (vuxen).

År 4

Honours nivå avhandling, Ledarskap i Interprofessionella team, Förbättra tillämpningen av värderingsbaserad omvårdnadspraktik inom hälsa och socialvård.

Ingångskrav

BSc (Hons) År 1

SQA högre

BBBB inklusive engelska och en vetenskap och Nat 5 Maths vid C

En nivå

BCC inkluderar helst ett vetenskapsfag och GCSE engelska och Maths vid C / 4

ILC högre

H2 H2 H3 H3 inklusive engelska och helst ett vetenskapsområde, plus ordinarie nivåmatematik vid B1

IB Diplom

24 poäng inklusive en vetenskap

Högskola

SWAP West Access till hedersjuksköterska på partnerhögskolor. Vetenskapsbaserade HNC kommer att övervägas. Sökande måste ha talförmåga och läskunnighet som motsvarar National 5-nivå.

BTEC Extended Diploma

Tillämpad vetenskap, biologisk / biomedicinsk vetenskap eller hälsovård relaterad till DMM. GCSE Maths och engelska på C / 4 är också nödvändiga.

engelska språket

Sökande vars första språk inte är engelska kommer normalt att krävas för att hålla IELTS av totalt 7,0 varje element eller motsvarande.

Ytterligare information

Övriga akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer

Varje ansökan till GCU behandlas individuellt. Om du inte har de typiska akademiska behörighetskraven, men kan visa relevant arbetslivserfarenhet och / eller krediter från erkända yrkesorganisationer, kan du vara berättigad att gå in i kursen via universitetets system för erkännande av tidigare lärande.

Internationella Pathways

Om du inte uppfyller kraven på engelska kan du vara kvalificerad till engelska för universitetsstudier.

Ytterligare krav

Sökande förväntas ha bevis på bedömd studie inom de senaste 5 åren. Utvalda sökande kommer att bli inbjudna att delta i en av våra Sökandagar som en del av antagningsprocessen.

Avgifter och finansiering

Avgifterna du betalar bestäms oftast av din avgiftsstatus. Vad är min studentavgift status?

Kursavgifter 2018/19

 • Hem: £ 1820
 • RUK: £ 9250 *
 • EU: £ 1820
 • Internationellt: 11 500 £

* Totala studieavgifter för RUK-studenter som fullgör en tre- eller fyraårig examen är begränsade till 27750 kr. Specifika avgifter är föremål för bekräftelse från den skotska regeringen och kan ändras när bekräftat.

Om du påbörjar dina studier i september 2018 eller januari 2019 är det årliga eller modulavgifter som gäller under din kursperiod. avgifter kan dock ändras. För fullständiga detaljer om hur avgifter kan ändras läs våra avgifter och återbetalningspolicy.

Extrakostnader

Förutom kursavgifter kan du uppleva extra kostnader under din tid på universitetet.

stipendier

Vi tillhandahåller utbildning av hög kvalitet till ett rimligt pris. Som Universitetet för det gemensamma bra, är vi förpliktade att erbjuda tillgänglig högre utbildning för begåvade studenter genom att hålla våra studieavgifter låga och ge ett generöst stipendiumspaket på över 2,5 miljoner pund per år.

Om du har några frågor eller förfrågningar om stipendier som är tillgängliga för 2018/19, är du välkommen att kontakta studentfrågor.

Internationella studentens startdatum

För nya internationella studenter börjar orienteringsevenemang den 14 september 2018 . Denna extra tid är speciellt utformad för att hjälpa nya internationella studenter att bosätta sig i Storbritannien och GCU före starten av generell studentinduktion och undervisning.

Det kommer att finnas en hel del roliga och informativa aktiviteter som äger rum under denna period, inklusive campus och stadsresor, samt välkomna evenemang där du kan träffa andra internationella studenter.

Bedömningsmetoder

Vi använder ett brett utbud av inlärnings- och undervisningsmetoder för att säkerställa att du har både den nödvändiga kunskapen och förståelsen för företag och ledning samt en portfölj av intellektuella och personliga färdigheter.

Varje modul i programmet använder sin egen inlärnings-, undervisnings- och utvärderingsstrategi för att uppnå lärandemål. Bedömningsmetoder varierar mellan moduler och kan omfatta osynliga tentamina, klastester, uppsatser, förvaltningsrapporter, fallstudier, presentationer och grupparbete.

Lär ut metoder

De lärande och undervisningsmetoder vi använder för att säkerställa att vårt program är både yrkesrelevant och akademiskt utmanande. Vårt tillvägagångssätt är studentcentrerat, praktisk, deltagande och relevant för arbetsgivarnas behov.

Vi har flyttat från det traditionella lärarcentrerade lärandet till ett mer självständigt lärande, där du uppmuntras att utveckla kritiska tänkande färdigheter.

Professionell ackreditering

Efter avslutad utbildning kan utexaminerade vara registrerade som registrerad sjuksköterska hos Nursing and Midwifery Council (NMC).

Antagningar

Läroplan

Stipendier och finansiering

Karriärmöjligheter

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Kandidatexamen i sjuksköterskevetenskap
  • Winnipeg, Kanada
 • RN-BSN - RN till kandidatexamen i omvårdnad
  • Fairfield, Amerikas förenta stater
 • RN till BSN till magisterexamen i omvårdnad
  • Fairfield, Amerikas förenta stater