Keystone logo
© Carrianna Field
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Introduktion

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) är tillägnad avstånd och närvaro utbildning.

Fundación Universitaria Iberoamericana (Ibero-American University Foundation - FUNIBER) använder som sin ram de två världarna universitets och utbildning.


FUNIBER syfte är att sända och dela spanska kunskap med Ibero-amerikanska folket. Sedan starten 1997 i Barcelona, ​​Spanien, har FUNIBER vuxit kontinuerligt för att bli en akademisk och professionella nätverk över tjugofem länder.

FUNIBER är ett vetenskapligt och undersökande universitetsinstitution som knyter professionella universitet och institutioner att erbjuda en global utbildning som respekterar lokala identiteter. FUNIBER s tre grundläggande operativa axlarna är:

- Främja skapandet av inter högskoleutbildningar (program mellan universitet). FUNIBER främjar program som tillåter tillgång till dubbel titeln akademisk examen. Studierna är för Masters, men det finns efter utbildningsprogram integrerade bland dem. Å ena sidan, diplom, inriktningar och förlängning banor, bland andra, som är av en kortare duration. Å andra sidan klassrumsbaserade studier för en doktorsexamen.


- Att stödja utvecklingen och aktiviteter för internationella samarbetsprojekt. FUNIBER främjar samarbete och ekonomisk utveckling, vilket är varför det fungerar inom utbildning och deltar i samarbete och utveckling med en rad institutioner som arbetar med projekt för utveckling och / eller internationellt samarbete.


- Lösningar på skräddarsydd utbildning och kunskapshantering för företag och institutioner. Å ena sidan, utvecklar FUNIBER och arbetar med företag, företag och företagsgrupper i en rådgivande roll inriktad på generering av skräddarsydda utbildningar. Å andra sidan ger FUNIBER samråd kunskap processer bidrar innovationer och lösningar som går från strategisk kunskapsförvaltningsmodeller för system baserade på TIC av Kunskaps Korporativa portaler.

Den växande och globala närvaro FUNIBER beror på en undervisningsmodell som främjar samarbetet och samarbetet mellan nationer att berika människor formation. Denna modell är resultatet av mer än åtta års erfarenhet av FUNIBER undervisning examen avstånd halv deltar och icke deltar virtuella internationella samarbetsprojekt och bildning med företaget. Detta garanterar en modell som levererar effektiva resultat i förhållande till undervisning investering antas mot avkastningen i kunskapsbildning och personlig och organisatoriskt lärande. Allt detta på grund FUNIBER s uppfostrande modell garanterar en hög kvalitet global bildning.

Platser

  • Barcelona

    FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29 , 08005, Barcelona

    Frågor