Keystone logo
Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Introduktion

Franklin Pierce är ett privat, ideellt, regionalt ackrediterat universitet där varje student har möjlighet att upptäcka sin passion och största potential.

Frank S. DiPietro, som grundade högskolan 1962 och fungerade som Pierces första president, behöll perspektivet att ”endast det lilla högskolan kan ge de intima förhållandena mellan dem som lär sig och de som undervisar.” Mer än fem decennier senare är universitetet fortsatt engagerat i denna vision. Med en miljö som främjar intellektuell nyfikenhet och en känsla av plats förbereder lärargemenskapen på Pierce varje examen för livet på andra sidan en examen genom en kombination av personlig undervisning och erfarenhetsmässigt och tillämpat lärande, inklusive forskning, praktikplatser och samarbete.

Genom sina campus i Rindge, New Hampshire och Goodyear, Arizona, samt centra över New Hampshire i Manchester och Libanon, erbjuder Franklin Pierce flexibla inlärningsalternativ som betjänar ett stort antal studenter. Oavsett om det är på campus eller online kan studenter följa ett traditionellt grundspår till en associerad eller kandidatexamen eller fortsätta en avancerad magister- eller doktorsexamen.

Platser

  • Rindge

    University Drive,40, 03461, Rindge

    Frågor