Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Introduktion

Fanshawe College är ett stort, offentligt finansierat college i London, Ontario, Kanada - cirka två timmars bilresa från Toronto och Niagarafallen. Det finns 21 000 heltidsstudenter, inklusive mer än 7 500 internationella studenter från mer än 100 länder.

London, Ontario, Kanada

Staden London har en befolkning på cirka 400 000 och över 500 000 i storstadsområdet. Det är hemmet för både Fanshawe College och Western University. London har fantastisk konst, marknader, teatrar och nattliv. Den är känd som "Forest City" med över 200 parker och i en region omgiven av världens största sötvattensjöar. London har en internationell flygplats och kan även nås med bil, Greyhound-buss eller VIA-tåg. Den kanadensiska UNESCO-kommissionen utsåg London till UNESCOs musikstad.

Program

Fanshawe erbjuder mer än 200 akademiska program, allt från tvååriga diplom och treåriga avancerade diplom till forskarutbildningsprogram (ett år) och kandidatexamen (fyra år).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP – Engelska för akademiska ändamål

För studenter som vill studera engelska först erbjuder Fanshawe ett EAP-program (engelska för akademiska ändamål). Det finns tio nivåer i EAP-programmet, som pågår i åtta veckor åt gången. Ett gratis övningstest är tillgängligt, så att eleverna kan uppskatta vilken nivå som är mest vettig.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads får jobb

Enligt de senaste resultaten från KPI-undersökningen (Key Performance Indicators) överstiger Fanshawes examenssysselsättningsgrad på 87,6 % det provinsiella genomsnittet med två procent. När de undersöktes sex månader efter examen rapporterar 80,2 % av Fanshawe-alumnerna att de är nöjda med sin högskoleutbildning – och 94,2 % av arbetsgivarna är nöjda med Fanshawe-utexaminerades kompetens och bidrag.

Extrafunktioner

Alla heltidsstudenter på London Oxford Street campus får ett heltidslångt LTC-busskort, medlemskap i Student Wellness Centre och hälso- och tandvårdsskydd genom Morcare. Det finns många klubbar och sportlag på Fanshawe – för spelare och för fans!

Campus funktioner

Fanshawe har flera campus i London: London campus på Oxford Street, Downtown London - som är två byggnader tvärs över gatan från varandra och London South. Andra platser inkluderar School of Transportation Technology och Norton Wolf School of Aviation and Aerospace Technology, som båda ligger på Oxford Street, några minuter från Londons campus. Det finns också regionala campus i andra närliggande städer: St. Thomas, Woodstock och Simcoe.

Internationella studenter kan bo på campus i hemvist, eller hemvistelse med Canadian Homestay Network, eller bo i bostäder utanför campus. Mer information finns på institutets hemsida.

  Antagningar

  Ta en titt på våra antagningskrav här: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

  Fanshawe bryr sig

  Fanshawe erbjuder ett Arrival Services-paket som heter Fanshawe Cares för alla nya internationella studenter. Fanshawe Cares inkluderar:

  • Flygplatshälsningstjänst som drivs av studentambassadörer;
  • Transporttransfer från Pearson Airport i Toronto till London, Ontario;
  • Två nätters boende tillhandahålls (om det behövs);
  • Hjälp med att hitta bostad och öppna bankkonto (vid behov).

  Som en del av Fanshawe Cares-programmet är International Center värd för en välkomstsession varje termin för att bekanta dig med College och dess tjänster samt för att koppla dig till andra internationella studenter.

  Stipendier och finansiering

  Fanshawe erbjuder 5 miljoner dollar i stipendier, utmärkelser och stipendier varje år. Det finns möjligheter exklusivt för internationella studenter, som inträdesstipendier.

  href="https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

  Campusliv och faciliteter

  Fanshawe har ett trevånings studenthälsocenter som inkluderar ett komplett fitnesscenter, en medicinsk klinik, ett tros- och andlighetscenter, tysta rum och mer. Karriärvägledare är tillgängliga för studenter på avdelningen Employment & Student Entrepreneurial Services. Det finns ett nyrenoverat Library Learning Commons och International Centre hjälper studenter med allt från ankomsttjänster till immigrationsfrågor, och erbjuder hjälp på flera språk med flexibla möten för att möta våra elevers behov.

  Studenter bör kontakta Fanshawe Student Union, eller FSU, för information om de många evenemangen och klubbarna. För mer information om universitetsteam, besök institutets webbplats.

  London, Ontario, Kanada ligger två timmar från Toronto eller Niagarafallen. Det finns många restauranger i världsklass, köpcentra och nöjesalternativ. På vintern kan eleverna åka skidor eller snowboard på Boler Mountain, åka skridskor i Victoria Park eller Storybook Gardens, och på sommaren finns det många festivaler i parkerna. London ligger ungefär en halvtimme bort från stränderna i Port Stanley och Grand Bend.

  Platser

  • Simcoe

   Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

   • Woodstock

    Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

    • Clinton

     169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

     • Kincardine

      Kincardine, Kanada

      • Saint Thomas

       Saint Thomas, Kanada

       • Toronto

        Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

        • London

         1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

        • London

         Fanshawe College Boulevard, 1001, N5Y 5R6, London

         Frågor