Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Introduktion

Innovation inom företagsutbildning

Lärande för realtidsaffärer

ESEI tillhandahåller internationell affärsutbildning som uppfyller kraven från globala företag. Sedan vi grundades 1989 har vi drivits av en passion för att tillhandahålla affärsprogram som ger relevant kompetens och professionell utbildning för att förbättra karriärmöjligheterna för våra studenter och förbereda dem för framgång i en internationell arbetsmiljö.

Internationellt erkännande för excellens

brittiska och spanska ackrediteringar

ESEI är en erkänd internationell högre utbildningsinstitution i Spanien. ESEI Bachelor-program är officiella kvalifikationer som tilldelas av de bästa brittiska universiteten. ESEI Master-program är privata examina som delas ut direkt av ESEI och Universidad Católica de Murcia (UCAM) – en av de mest prestigefyllda universitetsinstitutionerna i Europa, med ett utmärkt rykte inom affärsutbildning.

ESEI Barcelona Campus - Bästa staden för internationella studenter

Topp 5 europeiska start-up nav

ESEI ligger i Barcelona Spanien, ett internationellt affärs- och innovationsnav. Evenemang som Mobile World Congress, som lockar över 100 000 människor årligen, gör staden till en av de bästa nätverksplatserna i Europa. Våra potentiella akademiker har möjlighet att nätverka med entreprenörer och investerare och skapa livslånga kontakter med klasskamrater, handledare och fakultet.

Internationell fakultet och experter inom näringsliv

Lär dig av erfarna proffs

ESEI internationella fakulteten forskar, inspirerar och producerar kunskap som är relevant för våra studenters behov. De föreslår ett kollektivt förhållningssätt till komplexa problem samtidigt som de utvecklar individuella talanger akademiskt och professionellt. ESEI-fakulteten kommer från hela världen och ger ESEI-studenter ett verkligt globalt affärsperspektiv.

Coaching för excellens

Vår fakultet är professionellt aktiv: de är VD:ar, företagsägare, entreprenörer, marknadschefer eller andra högre anställda i företag. ESEI är en språngbräda för våra studenter till de karriärer de vill ha och vår fakultet är de som kan hjälpa dem att nå dit!

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132760_01_portada.jpg " alt=" 132760_01_portada.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "källa":""}" />

Praktisk affärsmetodik

Projektbaserat lärande (PBL)

På ESEI är vår högsta prioritet att ge våra studenter den bästa möjliga inlärningsupplevelsen. Projektbaserat lärande förbinder eleverna med den verkliga världen. Studenter ges autonomi, flexibilitet och ansvar att arbeta tillsammans i projekt, vilket kan vara en fallstudie, en skriftlig rapport, en video, en rollspelsaktivitet, en webbplats etc. Våra lärares roll är i grunden en facilitator. De skapar projektbriefen och övervakar de framsteg som teamen gör vecka efter vecka, med regelbundna incheckningspunkter - precis som på arbetsplatsen.

Studentcentrerat lärande

Personlig uppmärksamhet inom små klassgrupper

ESEI-studenter drar nytta av personlig mentorskap och rådgivning från våra internationella utbildningsledare. Klassstorlekarna är små för att uppmuntra och skapa en kultur för att vårda och förstärka talangen hos ESEI-studenter.

Vibrerande studentliv

En mångsidig gemenskap med 150 studenter från mer än 40 länder

ESEI erbjuder en verkligt global upplevelse med internationella studenter från olika bakgrunder. ESEI-studentgemenskapen består av unga karriärsinriktade individer som brinner för affärer. Med en bakgrund av berömda arkitektoniska byggnader, underbara sandstränder, fantastiskt medelhavsklimat, spännande nattliv, fantastisk mat och många kulturella och sportiga aktiviteter, garanterar Barcelona studenterna en oförglömlig upplevelse inom en rimlig budget.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " alt=" 132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "källa":""}" />

Karriärmöjligheter

ESEI kopplar samman Talent med Business

ESEI erbjuder en unik möjlighet att få yrkeserfarenhet i Barcelona. ESEI-studenter kan genomföra praktik och få internationell yrkeserfarenhet med nationella och internationella företag i Barcelona.

7 korta kurser för att förbättra dina färdigheter på ESEI

ESEI erbjuder en serie korta kurser (3 timmar i veckan i 6 veckor) för alla som är intresserade. Oavsett om du lär dig repen eller om du redan är en erfaren professionell, erbjuder dessa nya kurser ett sätt för alla att skaffa sig nya färdigheter eller förbättra befintliga, utan att förbinda sig till ett fullständigt program.

Våra korta kurser kan tas på campus eller på distans. Och de finns just nu på erbjudande!

Läs vidare för att ta reda på vilka korta kurser som erbjuds den här terminen och anmäl dig idag .

 1. Projektledning och Lean Management
  Denna korta kurs tar ett systematiskt tillvägagångssätt för studiet av projektledning. Dess syfte är att utrusta eleverna med de verktyg som behövs för att utföra effektiv förvaltning enligt vad som anges av Project Management Institute (PMI).
 2. Digitala marknadsföringsstrategier och tekniker
  Ett hett ämne för 2000-talets arbetsvärld, digital marknadsföring och dess teknologier blir mycket eftertraktade.
  Denna korta kurs kommer att utforska hur varumärken kan påverka engagemang genom användning av digitala plattformar. Det kommer att hjälpa eleverna att navigera i det stora utbudet av digital marknadsföringsteknik och förklara hur var och en kan användas strategiskt för att nå ett företags långsiktiga mål.
 3. Affärsplan: Skapande och utveckling
  OBS, blivande startupgrundare! Den här korta kursen är användbar för alla som är intresserade av att starta ett eget företag och lära sig hur man skapar en affärsplan.
 4. Sökmotormarknadsföring
  Search Engine Marketing (SEM) fokuserar på marknadsföring av webbplatser genom att öka deras synlighet på sökmotorernas resultatsidor. Med ett ökande antal människor som handlar online efter produkter och tjänster har SEM aldrig varit så viktigt.
 5. Mobil marknadsföring
  Mobil marknadsföring är en teknik för onlinemarknadsföring i flera kanaler. Det är fokuserat på att nå en publik via deras smartphones, surfplattor eller relaterade enheter. Den använder webbplatser, e-post, SMS, sociala medier och mobilapplikationer för att interagera med kunder.
 6. Sport marknadsföring
  Sportmarknadsföring fokuserar på marknadsföring av sportevenemang och lag, samt marknadsföring av andra produkter och tjänster inom sportbranschen.
 7. Idrottsetik och socialt ansvar
  Denna korta kurs är uppdelad i två avsnitt och fokuserar på både etik inom idrotten och socialt ansvar i sportbranschen.

Platser

 • Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Frågor