Keystone logo

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

A logo

Introduktion

Flygskola E-ATO-288

Att vara en del av ett kommersiellt flygplansperspektiv är ett framtidsjobb som gör att du verkligen kan njuta av ditt arbete. Du kan träna på vår skola i Barcelona där vi kommer att förbereda dig och styra dig mot ditt mål.

Varför EAS Barcelona ?

1-Fleet

Vid EAS Barcelona vet vi vikten av att alltid vara på topp med tekniska framsteg inom luftfart. Det är därför vi alltid vill ha den senaste tekniken och de senaste materialen. Vår flygplansflotta är helt ny och har förvärvats direkt från tillverkaren. EAS Barcelona har också valt den senaste cockpittekniken som används i alla moderna flygplan av globala flygbolag, med representation av flygdata på stora skärmar som erbjuder mer information och bättre tolkning av parametrar. Det här kallas en "Glass Cockpit". Vi anser att både säkerhet och kvalitet är absolut nödvändiga, och därför har vi nya flygplan med all den senaste tekniken. Det är långt ifrån otillräckligt, men tyvärr finns det en frekvent tendens som leder till att medelåldern för flygplan som används för att träna i Spanien är 20 år och följaktligen inte har den senaste utvecklingen inom en sektor där tekniskt Förskott är av stor betydelse. Flygplan som används är TECNAM 2002 för grundutbildning och TECNAM 2006 för avancerad utbildning och IFR.
När det gäller flygsimulatorer har EAS Barcelona två - de enda i Spanien som ska användas för alla flygfaser - som endast använder den senaste och senaste tekniken.
Det första simulatorns certifikat FNPTII är baserat på samma plan som används i TECNAM 2006-praxis och det andra är i världens mest använda flyglinje: AIRBUS 320.

2-träning i Barcelona

EAS: s huvudkontor ligger i Barcelona, ​​där alla föreläsningar hålls och flygsimulatorn utvecklas. Skolans plats ger stor komfort för eleverna som ser mindre än hundra meter från centralstationen, tunnelbanan och busshållplatserna för linjetrafik, reser längre sträckor, eller för att resa till och från de största omgivande byarna. Barcelonas stadens kulturella värderingar, fritid och service är en bra bonus för studenterna. Barcelona är en kosmopolitisk stad med en inbjudande, öppen attityd och en bra atmosfär. Med nära två miljoner invånare står den som en av de stora huvudstäderna i Medelhavet. Dess enorma kommersiella och gastronomiska erbjudanden skapar en oöverträffad atmosfär. Tillägga dess stora arkitektur från olika epoker - från resterna av romerska arkitekturen i gotiska kvarteret till de överflöd av hisnande modernistiska byggnader som designats av stora arkitekter (som Antoni Gaudí, som alltid är utpekad), dess urban layout och moderna byggnader , och den kulturella och konstnärliga överklagandet är obestridligt. Den geografiska platsen i Barcelona är också privilegierad - öppen till havet, med en särskild hamn och stora stränder, och sträcker sig in i berget, in i Collserola bergskedjan, där du kan njuta av utomhus träning och spektakulär utsikt.

3-erfarenhet i träning

EAS Barcelona uppstod på initiativ av ett högt specialiserat och erfaret team med målet att erbjuda flygträning på högsta nivå. EAS Barcelona ledningsgrupp har mer än tjugo års erfarenhet av utbildning och bildning av piloter och kabinpersonal (flygvärdinna), som har lyckats leda till den största flygplansutbildningsflottan i Europa. Vi skryter också över 150 000 flygundervisningstimmar och har stolt utbildat och licensierat mer än 1000 piloter och 200 kabinbesättningsmedlemmar. All personal som utgör EAS Barcelona är specialiserad och mycket erfaren inom flygträning, särskilt i genomförandet och driften, och är mycket samarbetsvillig och arbetar tillsammans för att på ett positivt och effektivt sätt kunna fullfölja sitt arbete.

4- Faciliteter

EAS Barcelona administrativa huvudkontor och allmänna adress är belägen på rektor Triadó Street, bredvid Sants Station. Alla de teoretiska klasserna och flygsimuleringsutbildningen utförs på denna plats. Individuella möten mellan studenten och motsvarande parter som är involverade i studentens utbildning, i relation till deras framsteg, verifiering av instruktionseffektivitet, adressering och lösa problem (om nödvändigt) och periodiska utvärderingar kommer också att äga rum på denna plats. Flygsessionerna är färdiga på Sabadell Airport, där EAS Barcelona har sitt eget kontor och flygspårare, flygberedningszon och privata lounger för både studenter och instruktörer. EAS Barcelona uppfyller alla studerandes behov på olika sätt:

  • Teoretiska och flygsimuleringsutbildningsfaser i ett stort centrum (Barcelona, ​​Sants): Stadens läge och layout ger studenterna snabb och enkel tillgång till vardagen. Tvärtom, andra, mer avlägsna utbildningsföretag (de som inte är EAS Barcelona ) tvingar studenterna att slösa bort mycket tidspendling.
  • Klassrummen är utrustade med den senaste tekniken, IT och datorsoftware, men även utrustade för användning av mer "traditionella" system. Det vill säga - användningen av avancerad teknik är av yttersta vikt för lärandeprocessen, men den exklusiva användningen av tekniken kan ge brister.
  • Radiotelegrafi (RT) Rum: Eleverna kan slutföra sina flygsimuleringar från enskilda stugor, i ett gemensamt luftrum med andra instruktionsflygplansflottor, vilka alla trogen representerar aktuella flygplan. I ett annat rum hanterar en instruktör eller kontrollör flygande rymdflygplan (och flygningar) av blivande pilotstudenter på exakt samma sätt som riktiga flygningar styrs i verkligt luftrum (var som helst på jorden).
  • Bibliotek: Eftersom dagens informationsteknik möjliggör lagring av tusentals tusen digitaliserade böcker i tablettform är biblioteket en tystnad, som ger studenterna komfort och mer än tillräckligt med utrymme att läsa, skriva, skissera, föreställa sig och Framför allt sätta i bruk allt de har lärt sig under hela kursens gång.
  • Privata mötesrum: Det är helt grundläggande att studenten regelbundet, och i synnerhet när som helst önskar, orientering, bedömning och lösning på eventuella konsultationer eller problem som kan uppstå i samband med deras teoretiska utbildning. Genom att använda våra privata mötesrum, som ligger i samma byggnad som klassrummen, kan ovannämnda samråd eller omsorg tillgodoses och hanteras med omedelbar åtgärd.
  • Anläggningar för flygfasen (rum för information, förberedelse och analys av fynd, tillsammans med flygsändningen) i Sabadells flygplats servicebyggnad: Eleverna måste kunna ordna och organisera alla tjänster före och efter flygningen. som motsvarar både flygskolan själv och de som används av flygoperatörer inom flygkontrollen, direkt och i bästa möjliga skick, både för kvalitet och komfort. Så fungerar den professionella världen, och också hur de bästa resultaten uppnås - som funktionella som de är pedagogiska.

4-Vårt uppdrag och Vision

EAS Barcelona strävar efter att vara ett träningsinstitut med helt nöjda studenter, vars elever kan få bästa möjliga resultat i sin träning. EAS Barcelona avser att vara ett ledande företag inom luftfartsutbildning i Europa synonymt med kvalitetsutbildning. Ordkvaliteten låter inte bara bra, trots missbruk av otaliga publicitetshungade individer eller organisationer. Kvalitet är inte bara ett uttryck som används för att lova sig för arbete som utförs i ett försök att flytta ett steg närmare excellens. Kanske existerande existerande existerar inte, men det borde vara säkert om nivåer av verifierare att markera de olika graderna av kvalitet. Kvalitet kan bevisas med tillfredsställande resultat. På detta sätt är EAS Barcelona mål att sina elever kompletterar sin träning med bästa möjliga resultat, åtföljd av ett brett spektrum av färdigheter: inte bara med sin lärda förmåga utan också med sund bedömning, vetenskaplig kunskap och yrkesmässig förmåga. EAS Barcelona laget har uppnått detta i flera år. Alla sina piloter och kabinpersonal som har utvecklats genom sin formella utbildning och flyger idag gör det med stor framgång i en mängd nationella och internationella flygbolag. Att tala om kvalitet talar mer konkret om säkerhet och säkerhet. Man existerar inte utan den andra. Säkerhetsfrågan tränger igenom alla aktiviteter som genomförs vid EAS Barcelona . För EAS Barcelona är globala säkerhetsbehov, som blir alltmer ambitiösa och stränga med tiden, och därmed mer krävande, inte ett obekvämt hinder eller en svårighet som måste övervinnas. Snarare är de ett tillfälle för ständig förbättring. En grund för åtgärd, och i grunden vårt övergripande syfte. Denna egenskap hos EAS Barcelona är det första otvivelaktiga argumentet för erkännande av kvalitet och säkerhet (på högsta nivå) som både oskiljaktiga och väsentliga faktorer. Det är inte på något sätt hur vi agerar (eller hur vi vill agera), men att uppnå målen på detta och alla områden är en del av EAS Barcelona egen DNA. Det är bara genom att utöka vikten av kvalitet och säkerhet för alla som är involverade i EAS Barcelona på alla nivåer - vare sig de är instruktörer, arrangörer eller regissörer - att dessa nuvarande önskvärda nivåer av kvalitet och säkerhet kan uppnås.

Platser

  • Rector Triadó 94 Entresuelo, 08014, Barcelona

  • Sabadell airport Carr. de Bellaterra, s/n, 08205, Barcelona

Frågor