Keystone logo
D'Youville College

D'Youville College

D'Youville College

Introduktion

D'Youville är en familj av tänkare och görare som arbetar tillsammans för det större bästa.

D'Youville är ett privat college som ligger på den livliga västra sidan av Buffalo och förbereder studenterna för 2000-talet. D'Youville utmärker sig på att hjälpa eleverna att nå sina karriärmål och skapar karaktär att bli förändringsagenter, som gör bra för sig själva och sina samhällen genom att göra gott.

Grå nunnor grundades 1908 och namngav högskolan efter skyddshelgon Marguerite d'Youville för att vara en medkännande plats för lärande för dem från underrepresenterade befolkningar för att ge dem ett bättre liv, en tradition som fortsätter idag. D'Youville är en skola med en lång katolsk historia och välkomnar studenter av alla kulturer, bakgrund och tro och är en plats där traditioner kan delas och respekteras öppet.

D'Youville har ett urbant, växande campusgemenskap med över 3000 studenter och erbjuder mer än 50 huvudstudier inom grund-, doktorand- och doktorandstudier, inklusive avancerade certifikat och påskyndade lärandeprogram. D'Youville har examen inom hälso- och sjukvård, affärer och fri konst, och uppmuntrar studenterna att balansera aktiviteter mellan skolor och extrakurser, som integrerar samhällsservice med kurser.

D'Youvilles stolta akademiker har den akademiska noggrannhet som krävs för karriärer som gör skillnad och förmågan att vara ledare för morgondagens värld.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Buffalo

    Porter Avenue,320, 14201, Buffalo

    Program

      Frågor